pátek 13. února 2015

Šater latnatý

Gypsophila paniculata) je vytrvalá rostlina teplých a suchých míst. Krásně doplní výraznější květy, nejhezčí je s růžemi nebo . Drobné přisedlé lísty jsou rovněž hladké. Välimuistissa Käännä tämä sivu 9. Lidově zvaná Nevěstin závoj.

Bílé květy, výška 1cm. Oblíbený nevěstin závoj - populární trvalka do kytic tvořící nádherné trsy drobných bílých květů. Patří do čeledi hvozdíkovité – Caryophyllaceae. Rozšíření: Střední a jihovýchodní Evropa, východně areál zasahuje přes jižní Rusko a Kavkaz až do západní Sibiře a Střední Asie, izolovaně . Původně se vyskytuje ve.


Přezdívku si vysloužil díky záplavě drobných bílých kvítků, které připomínají krajky . Oblíbí si je všichni milující Boho styl.

Působí nevšedně, moderně, něžně, romanticky, nadčasově a originálně. Dá se sušit a na půdní a klimatické . Tvoří kompaktní rostlinu, jejichž hustě nasazené, jemné květy v . Daří se jí v hlubokých, dobře propustných půdách. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Její křehkost oživí každou kytici z řezaných květin.


Velmi vhodná je i pro suché dekorace. Jemný květinový závoj z tisíců . Flora of the Czech Republic, distribution map, plant traits. Vegetation types, their description, maps and species composition. Prodej sazenic zeleniny a květin is in Nove Mesto na Morave. Image may contain: plant, outdoor.


Description:Ornamental Features:May Night Sage has masses of beautiful spikes of indigo flowers rising above the foliage from late spring to early summer, . Nohel Garden: doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení.

V katalógu nemáme podrobnejšie informácie šater latnatý. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Velikost kontejneru: K9x9x10. Popis zboží „SEMENA ŠATERU - Šater latnatý BÍLÝ”. Semínka Šater latnatý BÍLÝ 8g.


Je původní v jižní Evropě, zasahuje přes Kavkaz až. Lithuanian), Pööris-kipslill (Estonian), Rispiges Gipskraut ( German), šater latnatý (Czech), Schleierkraut (German), skarainā ģipsene ( Latvian) . Balení obsahuje semínka šateru latnatého zvaný také jako nevěstin závoj. Jedná se o okrasnou rostlinu s drobnými kvítky. Na výběr máte z několika barev. BÍLÝ, lidově zvaná nevěstin závoj.


Výsev v dubnu - květnu přímo na záhon. Trvalka vhodná k řezu i na sušení. Asi se shodneme, že nejznámější je takzvaný nevěstin závoj s bílými kvítky - šater latnatý (gypsophila paniculata). Narozdíl od něj je šater .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky