čtvrtek 19. února 2015

Kedluben gigant sklizeň

Kedluben gigant sklizeň

Kedluben Gigant pozdní - PROHOPO. A v gigantické velikosti lze pěstovat jen několik typů kedluben. A vždy platí, že čím dřívější sklizeň , tím svěžejší a šťavnatější bulvu budete mít. Zimní zelí vypadá na sklizeň , 26.


Kedluben gigant sklizeň

Fotka chcipajici brokolice - diagnoza, 6 . Pro podzimní sklizeň lze pěstovat rané odrůdy, jejichž sazenice. Odrůdy pěstované pro podzimní sklizeň sázíme ve sponu 40xcm. Pro zimní uskladnění pěstujeme pozdní odrůdu Gigant , která dává velmi vysoké výnosy . V zeleninové části zahrádky má kedluben nezastupitelné místo. Bohatá skladba nabízených odrůd umožňuje pěstování kedluben po celý rok.


Pravidelná závlaha snižuje praskání a dřevnatění bulev. Semenáčky kedluben chutnají slimákům, ochrana může mít různé podobyAutor:. Nejranější kedlubny, jak bílé tak i modré, sklízíme, jakmile bulvy dorostou . SKLIZEŇ : Sklízíme od srpna do října. Prima tip: kedlubna Gigant. Bílé odrůdy kedluben na rozdíl od modrých jsou náročnější a na.


GIGANT – velice oblíbená pozdní odrůda, dosahuje mimořádně velké bulvy o hmotnosti 3. VIOLETA – pozdní odrůda modré kedlubny pro podzimní sklizeň. Muzeum rekordů a kuriozit zaevidovalo například největší kedluben. Jednalo se o kedluben bílý pozdní gigant. Cibule dražší než pomeranče, zelenina v obchodech je drahá a nepomůže ani nová sklizeň. Sklizeň : červenec – listopad.


KEDLUBEN BÍLÝ POZDNÍ - GIGANT. Modrá, raná, slaběji olistěná odrůda. Gigant je odrůda kedlubny, vytváří velké stonkové hlízy - cca 2kg.


SEMO Brokolice CALABRESE pro postupnou sklizeň. GIGANT - pozdní bílá odrůda s velkými, - kg těžkými bulvami. Semo kedluben pozdní pro polní pěstování Gigant g. Potřebné rostliny musíte vysít včas, začátkem srpna, na volné výsevní. Sazenice kedluben pro letní sklizeň vypěstujeme ve studeném pařeništi,. Pozdní odrůdy TROJA Fa GIGANT můžeme vysévat přímo na pole.


Latinsky: Brassica oleracea convar. Gongylodes Slovensky: Kaleráb. Jak správně pečovat o zeleninu a bylinky od zasazení až po sklizeň ? Otázka: Zasadila jsem sadbu bílé, modré a gigant kedlubny. Dužnina je vysoce jakostní, šťavnatá,. Pozdní bílá odrůda s velkými, - kg těžkými bulvami.


Brukev modrá Modrava Franá polní Kč. Semo Kaleráb biely - Gigant neskorá, pre pole 8g. Remontující (obrůstající) odrůda stonkového typu pro postupnou sklizeň růžic.


Raná odrůda červeného typu pro letní a podzimní sklizeň.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky