čtvrtek 22. února 2018

Postřik zolone

Postřikový insekticidní přípravek ve formě emulgovatelného koncentrátu určený k ničení savého a žravého hmyzu v ochraně rostlin. Mar Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je chemický postřik ZOLONE vhodný jako univerzální prostředek proti běžným hmyzím škůdcům na . Na postřik švestek se ještě používá . Mar Postřik při dokvétání (opad okvětních plátků - padá sníh). V každém květu jich je několik i ks. Pravděpodobně se jedná o květopase jabloňového, doporučuji použít postřik přípravkem ZOLONE.


Základní postřik (nutný) odrůd náchylných k chorobě na počátku rašení. SUMITHION EC , ZOLONE EC 2. Přidavam se k panu Vysloužilovi. Nejsem sice eko a postřiky použivam v ramci IP běžně ale s rozumem. Mnozi diskuteři si pořizuji peckoviny kvuli paleni, a v . Ochrana ovocných stromů a keřů - Novinky. Vedlejší účinky má na svilušky.


Mar Pokud zakoupíte nějaký postřik , bývá v krabičce i obsáhlý leták s. V druhé polovině února, pokud nemrzne provedeme 1. Postřik vína modrou skalicí, Kalendář pro vinaře - duben, Kalendář pro vinaře. Zolone EC - jádroviny, . Dospělé pilatky (4- 6mm) přezimují. Většinou je postřik třeba opakovat.


Ošetřujeme důkladně celé. Scotts Postřikovač Careo 7ml. Agro Postřik přezimující škůdci stop krabička 2ml. May Nutno postřik několikrát obnovit. Přípravek hubí veškerý savý hmyz a působí dlouhodobě.


Jarní postřik je zaměřený na ničení přezimujících a jarních škůdců a je důležitou. May Rzivost hrušně: Postřik proti rzivosti aplikujeme před květem, druhý těsně po. Zahájení ošetření se signalizuje v . Během sklizně je možné použít na zdravý porost preventivní postřik. Feb První postřik většinou stačí v dubnu, až začne réva rašit, je vhodné ji opláchnout Ridomilem nebo jiným měďnatým přípravkem. Zadýmování v dobře uzavřených prostorách, nejlépe navečer po poklesu teploty.


Ve sklenících se začne rozmáhat molice, která dokáže zničit celou . Apr Je vhodné tento postřik proti škůdcům spojit s ošetřením proti. Postřik jsem nedělal, jen zavěsil bílé lepové desky na všech švestkách co máme. Podíl přežívání nymf v této populaci . U mne modrá odrůda Stanley a tak už nemá smysl žádný postřik. Ve druhé polovině února provedeme první předjarní postřik všech stromů a keřů. Jun Ochranou proti pilatce je postřik na konci kvetení.


Apr Proto do seznamu péči o zahradu patří i jarní postřik ovocných stromů, který je. Jan Aliette Bordeaux, ZATO – dávka 1litrů 3. Jakmile se první květy otvírají je již postřik neúčinný. Druhý postřik se provádí následně po dvou týdnech.


Další škůdce, který se na. Zde jsou povoleny k ošetření pouze ZOLONE EC nebo CALYPSO 4SC, neboť oba. Jun Postřik se vyplatí aplikovat hned na začátku sezony, kdy se mšice líhnou.


Poměrně často se používá právě například . Někdy stačí postřik draselnou solí (Neudosan AF), dále látkami obsahující dimethoate,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky