čtvrtek 12. února 2015

Viburnum opulus roseum kalina obecná

Tato kalina není náročná na půdní typ. Zem by měla být propustná, . Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Výhodná cena od 1Kč s . Viburnum opulus Roseum - kalina obecná.


Popis- je atraktivní odrůda kaliny obecné s bohatým kvetením.

Její květy jsou sněhově bílé, kulaté, objevují se v květnu . Vhodný jako soliteru nebo do skupinové výsadby. Není náročná na stanoviště, má . THIS IS THE MOONFLOWER BUSH-NOT THE MOON VINE! Stálezelený keř s tenkými výhonky, které jsou zároveň odstávající a trochu převislé.


Květy jsou bílé, s pupeny mírně . Kalina obecná ´ ROSEUM ´ . Chce umístění na slunci, nemá . Nádherná kalina s velkým množstvím kulovitých sněho bílých květů.

Nezasíláme, jen osobní odběr. Středně bujný, opadavý keř. Listy na podzim vybarvují vínově červeně.


Kvete v květnu až červnu, . Příští stanice MŠ Mnichovice _ koncepce zeleně. Narozdíl od velmi rozšířené vyšlechtěné formy Roseum která má sterilní květy a tedy neplodí a . Foto vibopu_roseum-habitus. Sazenice zakořeněná v nádobě, vegetativně množená.


Výška, Cena, Množství, Poptat . Co kalina Roseum potřebuje k tomu, aby nás každý rok poctila . Tento pin objevil(a) Johana Svobodova. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Existuje řada velmi atraktivních kultivarů. Opadavý keř s rozložitými větvemi.


Roseum ´, ´Compactum´, ´Aureum´, ´Nanum´a další. Ukázka z článku Top 15: Kvetoucí keře. Dům a zahrada HomeDeco SMP a. Instalace ochrany technické sítě . Nově otevřené zahradní centrum v obci Velká Dobrá.

Navštivte naše zahradnictví. Doprava: speciální obal - expedice pondělí až středa. V květu velmi hezká kalina. Vynikne jako samostatný,solitérní keř.


Velikost : B - rostliny úměrně větší a starší . Roseum „ snowball“, s kulovitým květenstvím tvořeným sterilními květy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky