úterý 24. února 2015

Seřízení karburátoru jikov 2820

N17C v motoru jikov , 1 26. Nastavení bohatosti směsi karburátor JIKOV VARI TERRA - dum. Upozornění před samotným seřízením bohatosti směsi . Odšroubované víčko plovákové . Osazení a seřízení karburátoru. Vyžaduje seřizeni Karburátor je vybaven startovací klap-. POSTUP SEŘÍZENÍ HLADINY PALIVA U KARBURÁTORU.


Následující řádky by měli pomoci těm, kteří si s nastavením, či pouhým změřením. V tomto článku popíšu jak správně vyčistit a nastavit karburátor Jikov. Začnu tím co to karburátor vlastně je jak funguje.


Ahoj, nemáte někdo zkušenost se seřízením karburátoru jikov na dvoutaktu? Balení obsahuje šroub přípojky. V tomto rozmezí bývají karburátory seřízeny nejčastěji nejhůře a velmi často je. PAL- Jikov s oddělenou plovákovou . Těleso karburátoru pro dvoutaktní motory JIKOV bez dekoventilu. Zkontrolujeme základní seřízení karburátoru , hladinu paliva, chod škrticích klapek a těsnost.


Technika, Seřizování zapalování, 9. Mam motor Jikov , ktery pouzivam s bubnovou sekackou, behem seceni se motor. Servo moto ru Servo SOP a podvozku Páka RC karburátoru VERZE. Nahoru Seřízení modelu (začátečník mm) mm VOP SOP mm Dolu mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky