úterý 24. února 2015

Údržba silnic královéhradeckého kraje aplikace

Slivoně produkují velmi křehké dřevo. Odborné výsadby dřevin, péče a řez všech stromů. Samotný řez hodně závisí na druhu rostliny, pra-.


Modelové lokality Kunštátsko, Olešnicko. Výklad a řez Jan Urbánek, Židlochovice.

Zahnův řez peckovin, přeroubování. Jak prořezávat broskvoně: krátký a dlouhý řez. Obvykle u broskvoní upravujeme širší (rozložitější) korunu Jarní řez.


Jde o to, že převedu růst na vybranou postranní větev, kterou ponechám, . Instruktáž a soutěž v dlouhém řezu broskvoní. Golden Delicious´-´Rubín´. Peckoviny hůře snášejí řez silných a starých větví.

Stříhání hortenzie, Malina stříhání, Jak na stříhání oleandru, Kdy stříhat hroznové víno, Kdy stříhat kanadské borůvky, Stříhání . Pokud je to zdravý strom, snese řez - snížení korunyv - době zrání plodů kupodivu dobře. Chceme-li takový strom omladit, můžeme provést zmlazovací řez. This Pin was discovered by Eva Kovárová.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Mezi významné druhy peckovin patří. ZAHNŮV ZPŮSOB ŘEZU PECKOVIN V souvislosti s řezem slivoní, třešní, . Podzimní řez vinné révy se standardně neprovádí.


Během podzimu dřevo ještě dozrává a není připraveno na zkracování. Název: Řez ostatních ovocných druhů. Jde převážně o řez stromů a okrasných keřů, řez růží, stříhání trav a odumřelých nadzemních částí trvalek. Klíčová slova: řez, ovocné dřeviny, vliv na kvalitu plodů, probírka. Metoda byla vyvinuta v Jorku (Německo).


Hlavním požadavkem při pěstování je, aby boční . Nehrozí odumírání větví, ani větší výskyt klejotoku (pryškyřice vytékající z řezů).

Tvarovací: vytvoření tvaru odpovídajícímu záměru, řez živých. Jako nejvhodnější termín pro řez peckovin se udává doba po odplození. Zde je důležitý účelný řez. Letní řez ovocných dřevin omezuje bujení a podporuje. Jednotlivé ovocné plodiny mají velmi často rozdílné nároky na řez.


K tomu, abychom sklízeli pouze zdravé ovoce a těšili se z krásy stromů, . Zásady při řezu ovocných stromů Řez dřevin patří mezi méně oblíbené. Jestli vám nejde o krásu, ale o úrodu, řežte révu úplně. Udržovací a zmlazovací řez. Ošetřování výsadeb slivoní . Jedná se o řez, při kterém dojde k odstranění silnější větve.


Jde o to, převést růst na vybranou postranní větev, kterou ponecháte, zatímco jiná větev . Nejlepší doba pro tento řez je na počátku kvetení slivoní, tehdy se také řezné rány. Při hlubokém zmlazovacím řezu opět dodržujeme zásady Zahnova řezu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky