středa 17. května 2017

Substral careo ultra

Substral careo ultra

AT - způsob použití nebo určení, které stanovení ochranné lhůty nevyžadují. Termín aplikace: od začátku výskytu škodlivého organizmu. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Kapalina k aplikaci bez ředění (AL) – insekticid. Pěstujete si na zahradě či v truhlíku vlastní zeleninu a ovoce?


Bojíte se, že vám úrodu zničí housenky, mšice nebo molice? Vodný roztok koncentrátu Careo ve spreji je připraven k aplikaci na okrasné . To znamená, že účinná látka je vstrebávaná listami rastlín a rozvedená . Preparat ochronny służący do zwalczania szkodników. Zabýváme se prodejem základních i doplňkových potřeb pro zahrádkáře, . Přípravek na ochranu rostlin proti hmyzu, jako například molice, svilušky, housenky, mšice, červi . CAREO ultra - rozprašovač 750ml. Koncentrát proti škůdcům na ovoci a zelenině. Careo rozprašovač ve spreji je připraven k aplikaci na rostliny.


Internetový obchod NEJCENY. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte . Nově přehlednější a rychlejší. Přípravek likviduje savé a žravé škůdce - mšice,třásněnky,molice,štítenky,červce,svilušky, pilatky . Ostatní zahradní technika - postikova substral careo ultra na, inzerce. LETNÍ AKCE na zahradní techniku. Další názvy: Nejsou uvedeny.


Substral careo ultra

Registrační číslo REACH: Není aplikováno pro směs. Evidenční číslo přípravku. Insekticidní tyčinky proti škůdcům poskytují okrasným rostlinám při jednoduché . Anicon Ultra warten bis der Rasenschnitt wieder verfüttert werden kann? Kann ich Celaflor Schädlingfrei Careo Konzentrat auch als Gießanwendung bei Hydrokultur anwenden?


Careo Ultra rozprašovač ve spreji je připraven k aplikaci na rostliny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky