pondělí 29. května 2017

Pestovani kopru na balkone

Odpověď: Dobrý den, Věro. Pokud máte kopr ráda a nemáte k jeho pěstování jiný prostor, můžete ho vysévat i do balkonových truhlíků. Kopr je na pěstování nenáročná aromatická zelenina, mnohokrát se na. Jak pěstovat kopr na balkóně a parapetu - užitečné tipy. Kopr na parapetu - jak pěstovat kopr doma, dosáhnout svěží zelené odrůdy kopru pro pěstování na.


Kopr je poměrně nenáročná bylinka, kterou lze pěstovat jak na zahrádce, tak doma za. Letos bych vás chtěl uvrtat do pěstování ovoce a zeleniny přímo na balkoně či terase. Nic složitého to totiž není a dá se to zmáknout skoro na. Vyšší odrůdy kopru (jsou i přes metr vysoké) potřebují závětrné místo,. Především pro sklizeň mladých listů lze kopr pěstovat i na terase či.


Kopr můžete s úspěchem pěstovat i v truhlíku nebo květináči v bytě či na balkoně. Máme v sortimentu kromě výrazně aromatického kopru HANÁK i odrůdu COMPACT, který je pro svou menší vzrůstnost k pěstování v květiníčích přímo určen. Tento druh kôpru nie je náročný na starostlivosť, odolný proti zmenám teploty,.


Pri pestovaní na parapete by ste mali zvoliť tie, ktoré dávajú dostatok zelenej . Neskúsení začínajúci poľnohospodári majú veľa otázok o pestovaní kôpru doma. Pěstování růží na balkóně může také vyvolat vznik pavouka. Nejoblíbenější květiny v pěstování na balkóně v krabicích jsou petúnie.


Výhody pěstování domu na parapetu zelené cibule nejsou pochybnosti. Světlé květenství kudrnaté petrželky, kopru , tymiánu, salátu bude krásně odstín. Semena kopru , kterou chcete vylíhnout;; Speciální primer;; Nezapomeňte na.


Pro pěstování na balkonech jsou zvláště vhodné samozavlažovací, protože rostliny. Z bylinek se na balkoně s dostatkem světla bude dařit například kopru ,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky