čtvrtek 18. května 2017

Folie metráž

Hadice LD-PE - rukáv - šíře 500mm - síla mm. Obyčejná PolyEthylénová fólie na foliovníky síly 1mm s životností maximálně rok, protože neobsahují UV stabilizaci. Folie čirá Crystal - METRÁŽ.


Pokud potřebujete například 2m zadejte do Množství zaokrouhleně 3m a poté do . Speciální třívrstvá fólie na fóĺiovníky pro pěstování paprik, rajčat, okurek a další zeleniny.

Atest o zdravotní nezávadnosti pro děti do let. Tuto folii v metráži odesíláme. PVC folie v tloušťce - 1mm,. Kašírovaná fólie na foliovníky-šíře 15m metráž (cena za metr šíře). Tato topná fólie v metráži je polotovar bez kabeláže.


Popis: Vyztužené kašírované . Reflexní nažehlovací folie , kterou snadno nažehlíte na textil doma žehličkou.

Strůpková folie slouží k oddělení prostoru mezi úlem a víkem úlu. Může se používat celoročně, ale nejlépe se. Cena uvedena za běžný metr. Pokud chcete půlmetry, napište to prosím do poznámky k objednávce.


Nabízíme obrazové fototapety papírové a vliesové s tématikou moře, přírody, měst, cestování, umění a tapety pro děti. Izotermická fólie - metráž 7-vrstvá termopodložka s šířkou 60m. Karbonová fólie metráž , 1m - 2Kč.


Zvolte si rozměr karbonové fólie - dostanete ji v jednom kuse! Lepidlo pro tyto obklady naleznete zde: Jen do vyprodání zásob - Sledujte prosím skladovou dostupnost. EPDM fólie Firestone 02mm vhodná pro zahradní jezírka, koupací jezírka a vodní nádrže hluboké do metrů. Uvedené zboží již nenakupujeme ! Fólie Firestone je vhodná pro . Kč Bazénové fólie Metráž - Heureka.


Máte vybrané filtry: Metráž. Vám poradí ako vyberať Bazénové fólie. Naše firma nabízí široký sortiment fólií.

Jedná se o folie určené k balení, zakrytí různého mateiálu, fólie na výrobu krycích plachet, fólie paropropustné i . Kvalitní tabulová černá fólie od německého výrobce NESHEN. Prodej na metry, cena za metr. Psát můžete na tabulové fólie klasickou křídou i tekutým křídovým popisovačem Obě varianty pak. Prednosť samolepiacich fólií spočíva v . Samolepicí fólie (někdy nepřesně nazývané samolepicí tapety) nejsou určeny na zeď, ale k dekorativnímu.


Difuzně otevřená podstřešní folie 1g, šíře 1cm. Střešní folii Vám odměříme v . Hliníkový disk Dezent TX graphite 6. Polymer Vinyl - Polymerická fólie , lesklá, životnost až let Polymer vinyl je samolepící fólie o síle mic se šedým lepidlem. ALKORPLAN je vysoce pevná a tvárná bazénové fólie z měkčeného PVC s výztužnou.


Kúpte si v našom e-shope AGROFÓLIA š. Máme široký výber na Záhradkárske potreby, Textílie, fólie , siete, vrecia.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky