čtvrtek 25. května 2017

Rotavátor prodám

Dobrý den prodám rotavátor kubota předělaný do třetího bodu za k. Inzerát byl odebran z oblíbených. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů prodám rotavátor nejlevnější. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . PRODÁM PŘÍSLUŠENSTVÍ NA TERU T20A. Masivní robustní konstrukce.


Rotavátor prodám

Doprava Znojmo, Třebíč možná. Jednou použitý, jako nový. Motor vari koní, pluh, rotavátor , brána, oborávač, kul. Rotavátor na prodej na veteránském bazaru na veteranweb. Prodám magnetickou samolepicí pásku metry.


Technické údaje k malotraktoru viz příloha, šíře rotavátoru 1cm. Procházejte největší české bazary najednou. Ten mi rozemele drn a nerovnosti, poté že se dá rovnou . Nabídka - prodám rotavátor. Za malý benzinový rotavátor zaplatíte do deseti tisíc korun. Součástí jsou různé délky poloos, ochranné plechy, vodící kolečko, atd.


Rotavátor prodám

V naší nabídce najdete celou řadu zemědělských strojů. Nový stroj, prodám , na prodej. Snažíme se dovážet jen to . Ve velmi dobrém stavu, motor 4takt (kultivovaný chod) . Kultivátor rotavátor MACAllister 190cm 60cm.


Rotační kypřič KF-2je určený pro drobné zahrádkáře, kteří potřebují . Vlastníme pracovní techniku na úpravu zahrad jako jsou: rotavátor , sekačka, zemní fréza, zemní vrtáky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky