čtvrtek 25. května 2017

Plavecká škola radlice

Plavecká škola radlice

V dopoledních hodinách probíhá výuka plavání pro mateřské a základní školy. V odpoledních kurzech, které probíhají vždy od pondělí do středy v časech . Tato metoda výuky je určená všem plavcům bez ohledu na . Doprava: smluvní BUS od MŠ a zpět k MŠ (odjezd návrat 15). Letní pohár ČR Jedenáctiletých roč.


Plavecká škola radlice

Swim Smooth příměstský plavecký tábor - Starořecké Olympijské hry - Duration: minutes. Provozujeme plaveckou školu. Pondělí, x, DOSPĚLÍ RADLICE , sportovní plavání, DĚTI VŠECHNY DOVEDNOSTI, DĚTI. Dále nabízí: - kurzy pro školy - kurzy pro mateřské školky - kurzy pro dospělé.


Plavecká a sportovní škola Bubble Trouble. Základní škola Štefánikova. BAZÉN – Zelený pruh 5 Akademie řemesel Praha, Střední škola technická. S sebou 10- na zálohu na zámek.


Sraz pro vybrané účastníky je 12. Pilates, Power Yoga, Tae-bo, . V areálu je k dispozici návštěvníkům vlastní parkoviště, vjezd z ulice Radlická . VC města Ústí nad Labem v plavání - 6. Vaše děti více zaujmou stanoviště jako hasiči Radotín, turistický oddíl, mateřská škola Petrklíč a mnohem víc. Pražačka (venkovní) - (25m/6), Radlice - (25m/6), Slavia (venkovní) - (50m/8), . Praha - Radlice , žactvo, 25m, výběr.


Milánská 31 1Praha . PŠ – Česká plavecká škola , o. Plavání dětí již od měsíců.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky