pondělí 22. května 2017

Mini balíkovač bazar

Stroje - Balikovac bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Balíkovač na slámu Fortschritt.


Vlastní uzavřený hydraulický okruh, pro otvírání mini balíkovače. Tento svinovací lis váže do jutového provázku. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Pohled Lis na malé balíky , Lisy na malé balíky - Agriaffaires.


CAEB MOUNTAINPRESS TPL5pri lisovaní sena, vybavený prihrňovacími. Bezplatná inzercia, mini balikovac predaj a inzercia. Chcete prodat nepotřebné zboží? Vyberte si z množstva ponúk.


Inzerce na bazaru je zdarma. Dobrý den, neuvažujete výhledově o zkonstruování nějakého adaptéru na balíkování sena? Jedná sa o malý balíkovač s pevnou komorou, ktorý bol vytvorený ako alternatíva k tradičným veľkým balíkovačom.


Kvalitný balíkovač BARGAM RRX-posledný kus, predvádzací model v akciovej. Lis na okrúhle balíky hľadáte použitý alebo nový stroj? CAEB Mini Balička je přirozeným krokem v zmechanizování prací v horském zemědělství.


ZDE Kvalitní mini lis STAR na . Japonská konstrukce, spolehlivý a výkonný stroj. Prodám mini -lis na slámu, seno, senáž,. MB-7na kulaté balíky , mini balíkovač doprava zdarma.


Nabídka, Mini kompakty MERLO P25. L , konstrukční výška jen 77m x šířka 80m , motor Kubota 75HP. Výkup a prodej stavebních strojů a . Bazár pre lis balikovac na male baliky na seno a slamu nájdete u nás na.


Manipulátory Dieci Mini Agri. Tento malý a hbitý pomocník najde své uplatnění na každé farmě, kde není prostoru nazbyt. S nosností tuny zvlá… Otevřít . MINI HP Klasik - kloubový malotraktor 4x4. Agrobazar je bazar umožňující na nákup a prodej zemědělské agro techniky, jako jsou. Nové traktory, žacie stroje, balíkovače a množstvo ďalších strojov, ktoré vám pomôžu rozšíriť záber vašich aktivít a rozvíjať vlastnú farmu.


Malotraktory bazar a domácí výroba traktory. Volvo EC18C Mini rýpadla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky