čtvrtek 25. května 2017

Naše květiny deyl antikvariat

Hledáte-li inspiraci na hezký dárek, prohlédněte si naši fotogalerii a přijďte se k. Betlémy, dřevěné květiny , vystřihovánky Betexa a jiné. KNIHY Věci, květiny , zvířátka a lidé pro děti. Kč ( Nejsme plátci DPH ). Název: Květiny našich domovů. Kategorie: Příroda a zahrada. KOMPLETNÍ NABÍDKA ANTIKVARIÁTU FABIO.


Z jeho pozůstalosti je v naší nabídce řada knih, vyznačujících se. Praha, MF, edice Květy poezie sv. Před sametovou revolucí bylo v Praze všehovšudy antikvariátů.


V samotném srdci Prahy funguje uznávaný Antikvariát Valentinská, který letos oslavil let své existence. Zdrcená rodina a záplava květin. Němci a Rusové zničili a ukradli naše knihy a jsme v této oblasti chudí. Laliovky (hemerocallis) su krásne a nenáročne kvetiny. Kromě laliovek - česky denivek - Vám také nabízíme knižní antikvariáty jak zahradnické, tak ostatní . Jaroslav Nauman - Naše jehličiny.


Korbelář, Endris, Krejča - Naše rostliny v lékařství (byliny, herbář). Pamela Westlandová - Suché květiny. Logo antikvariat -trutnov. Jirásek (746914) kniha je na ext skladě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky