pondělí 25. června 2018

Růže nemoc bylinky

Wazonova slivoň je pozdní, částečně samosprašná renklóda s chuťově výbornými . Odolná mrazům a nízkým teplotám, skladká, aromatická, chutná, vhodná na pálení, plod malý, zlatožlutý, kulovitý, sklizeň v polovině srpna, samosprašná. Wazonova je ovocný strom, kultivar druhu slivoň renklóda z čeledi růžovitých. Samosprašná odrůda,vhodná do všech oblastí.


Netrpí opadáváním plodů před.

Kvete v pozdním jaru a je samosprašná. Raná, rezistentní, samosprašná odrůda s velkými ocelově modrými plody výborné. Kvalitní samosprašná raná slivoň se středními až velkými plody dobré šťavnaté chuti. Ontario je raná renklóda původem z USA.


Slupka je žlutozelená, na osluněné straně žlutá. Dužina je žlutá, šťavnatá, aromatická, kořenitá, dobře oddělitelná od. Je samosprašná, vydatně a pravidelně plodí.

Tato samosprašná renklóda je původem z USA, středně bujného vzrůstu, kulovité koruny. RENKLODA HOLLYWOOD - samosprašná. Zraje v první polovině srpna. Francouzská žlutozelená renklóda.


Oullinská renklóda je středně raná, samosprašná žlutozelená renklóda ( bluma ). Plodnost brzká, pravidelná, sklizňová zralost v 1. Vysoce odolná vůči šarce, částečně samosprašná. Opylovači: Althanova renklóda , Stanley, . Kvetení: středně raná, částečně samosprašná. Proti šarce je tolerantní, je to samosprašná odrůda.


Zimmerova: částečně samosprašná , Domácí velkoplodá, Wangenheimova, Stanley . Vzrůst: bujný, později střední. Vytváří vysoce kulovité koruny. Slivoň WAZONOVA renklóda , prostokořenné sazenice.


Wazanova je částečně samosprašná odrůda renklódy.

Plody jsou velmi sladké a šťavnaté, dužina je přirostlá k pecce. Všechny rostliny z nabídky jsou naše výpěstky! V popisu stromu jsem se dočetl, že není samosprašná. Odrůda je částečně samosprašná. Oulinská renklóda , která je samosprašná a . Cizosprašná renklóda nenáročná na stanoviště.


Slivoň renklóda Wazonova - Prunus domestica Wazonova prostokořenná - HnojivaPraha. Pozdní samosprašná odrůda Zralost: polovina září Využití: přímý konzum, . Zelená renklóda - kulovitý, nazelenale žlutý, šťavnatý plo vynikající chuti. Lapins - chrupka, samosprašná , kontejner, pol. Stella - samosprašná pozdní chrupka, konec července, Gizela zk.


Mirabelky, sklizňová zralost. Dále je v závorce uvedeno, zda je odrůda cizosprašná (C), samosprašná (S) nebo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky