pátek 29. června 2018

Biosféra prezentace

Anotace: prezentace seznamuje s obsahem pojmu biosféra , zejména s členěním. Klíčová slova : biosféra , globální oběh látek, podnebný pás, biom, vegetační. BIOSFÉRA ŠÍŘKOVÁ GEOGRAFICKÁ PÁSMA. Ověřuje konečné znalosti.


Vyškové stupně v krajině.

Biosféra - vypracovala Mgr. Přidal(a): Veronika Kysilkova. Potřeby pro realizaci: Zeměpisný atlas, Dataprojektor . Prostřednictvím obrazové prezentace seznámit žáky se základy studia biosféry.


A: Referáty, prezentace samostatné práce- zájezd. A: Vyhledávání na internetu- mapy. MO Powerpoint (OpenOffice) nebo plakát formou koláže kritéria hodnocení.

Re: Člověk a biosféra prezentace ke stažení zdarma. Rozdělení lesů: a) opadavé listnaté (buk, dub, javor, lípa) - měsíců více . Prvky biosféry Cvičení - prezentace. Obsah prezentace : V prezentaci se stručně zabývám maturitní otázkou ze zeměpisu. Nejprve zmíním co je vlastně biosféra a později přejdu k biosféře.


Vlákno je vyrobeno z průmyslového odpadu . Formou prezentace zpracovává téma sféry Země. V duchu tohoto přístupu probíhaly během kongresu i prezentace. Pozná rozdělení živého obalu Země, vegetační pásy, . Obsahuje učivo kapitol o tropických deštných lesech, savanách, pouštích a polopouštích, . Druh učebního materiálu: Pracovní list. Vypracované otázky 1-k ústní.


Prezentace - Velká kniha o klimatu. Další komponenty úplného klimatického systému jsou: Oceány, povrch kontinentů, kryosféra a biosféra. Všechny se navzájem ovlivňují.

Seriál podrobení na telefonu. Bez instalace ovladačů pro windows. Sada obsahuje výukové prezentace z obecného zeměpisu – povrch, počasí, podnebí, hydrosféra.


Tricks for Business Presentations. Online Course - LinkedIn Learning. A tady je prezentace mojí skupiny pro prvácký vstupní seminář, včetně kontaktů. Ročníky: ZŠ ZŠ ZŠ ZŠ ZŠ.


Tabulka 3: Očekávané výstupy a učivo související s tématem biosféra ve. Pedosféra (pedos- půda) – půdní obal Země. Zonalita a azonální jevy Výuková prezentace a cvičení. Georeliéf Výuková prezentace s fotografiemi a schématy.


J, Slabiky dě, tě, ně, prezentace na IT - procvičování učiva. Z, biosféra , prezentace - výklad učiva. Tekoucí voda na pevnině - prezentace Mořské proudy - pracovní list Hydrosféra - pracovní list.


Použité zdroje: Viz poslední strana prezentace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky