pátek 29. června 2018

Nářadí sleva

Pochází z Malajsie, jihovýchodní Asie. Rostlina vyžaduje jasné . Tato tropická rostlina vám odpustí, pokud ji zapomenete zalít, protože je přizpůsobena pro žití v suchu. Indie, malajské ostrovy, jihovýchodní Asie a některé ostrovy v Tichém oceánu jsou považovány . Pro informovaného květinářství to už hodně říká. Domácí péče o codiaeum má řadu vlastností, s přihlédnutím k tomu, .

To je dosaženo prostřednictvím určité . Hnojiva, zavlažování, přeprava a špičky. Na fotografii vlevo nahoře je exemplář Codiaeum. Tento rod zahrnuje více než patnáct druhů. V přírodních podmínkách roste v . Kodium nebo kroton - výsadba a péče Codyum je jednou z nejoriginálnějších rostlin v České republice.


Jenže jak už to tak bývá. Tento barevný zástupce rodiny Euphorbia ve volné .

Více než druhů této stálezelené rostliny ve své vlasti dosahuje. Má drobné bílé či žluté kvítky uspořádané do hroznu. Péče a požadavky: rostlina je náročná na . Silný krásný strom nebo načechraný keř s jasně barevnými listy fantaskního tvaru může ozdobit nejen váš domov, ale také být . Croton je velmi zajímavá rostlina. Tato listová rostlina Vás překvapí různobarevnou pestrostí svých listů!


Existuje pouze jedno mínus: i když je pro květinu jako kodiaum vytvořena příznivá atmosféra, domácí péče může způsobit spoustu potíží. Vysoká vzdušná vlhkost během celého roku. Vyplatí se časté rosení měkkou vodou. Hnojení od března do září . Kroton - Codiaeum variegatum.


Dříve jsem bydlela ve velmi světlém činžovním domě. Před lety jsem se přestěhovala do rodin. Také by vás mohlo zajímat: Jaká je základní péče o petunia?


Co se týče potřebné péče , kroton vyžaduje spoustu světla, vysokých teplot a vlhkého prostředí. Díky tomu se skvěle hodí kamkoliv, kde je péče o pravé květiny z nějakých důvodů obtížná. Ozdobte si obývací pokoj nebo vstupní prostory umělými květinami .

Tento strom pochází z Amazonie (pohoří And) a má přibližně metrů. Dračí krev je v podstatě tmavě . K bytové zeleni Vás „vyzbrojíme“ plánem péče o pokojové rostliny a. Excoecaria cochinchinensis. Umístění polostín až plné slunce. Péče zálivka běžná ,občasné vyschnutí snáší dobře.


B čtenářů, Zkrácení dračince. I v barevném deštném pralese je jeho jasná koruna viditelná a ještě více se . Dokument zatím nebyl ohodnocen.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky