středa 20. června 2018

Hvozdík sivý

Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Výhodná cena od Kč s rychlým . Jsou to trvalky ( hvozdík sivý ), jednoleté (hvozdík čínský) i dvouleté (hvozdík vousatý) rostliny. Stonky jsou lesklé, jednoduché nebo rozvětvené, holé nebo mírně . Je to drobný druh karafiátu s jednoduchými růžovými, karmínovými či bílými květy.

Na křehkých kolénkovitých stoncích vyrůstají úzké lístky. Plantae - rostliny oddělení Magnoliophyta - rostliny krytosemenné třída Rosopsida - vyšší . Dianthus gratianopolitanus Vill. Přírodní rostlinyVendula Janatková. Caryophyllaceae - hvozdíkovité (silenkovité). Doba květu: červen – červenec.


Pokryvná trvalka, původem ze severozápadní Evropy, je nepostradatelným druhem ve skalkách.

Sazenice zakořeněná v nádobě, vegetativně množená. Flóra České republiky, mapy rozšíření a vlastnosti rostlinných druhů. Popis: Vytrvalá trsnatá skalnička vytvářející husté . Vegetační jednotky ČR, jejich popis, mapy a druhové složení.


Vytrvalý nízký trsnatý druh s poléhavými lodyhami. Tato polštářovitě rostoucí trvalka . Hvozdík sivý Rotkappchen - Červená Karkulka. Popis: Nízká skalnička dorůstající do výšky - cm. Listy jsou úzké, modrostříbřité.


VI-VIII, slunné stanoviště . Kategorie: Letničky a dvouletky. Naše cena (vč. DPH): Kč. V kategorii hvozdík sivý jsme našli rostlin, které naleznete v českých zahradnictvích. Hvozdik sivy najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Nabízíme komplexní služby v oblasti zakládání a údržby zeleně, arboristické služby (péče o dřeviny, řezy a kácení stromů pomocí stromolezeckých technik) a. Fotoaparát: Canon EOS 700D tělo. Drobný druh karafiátu s jednoduchými růžovými květy. Kultivar Grandiflorus dorůstá výšky kolem cm. Vyskytuje se po celé Evropě, zasahuje až do Asie.


Je jedním z rodičů řady odrůd vytrvalých zahradních hvozdíků. Jarovské skály u Vraného . Stanoviště: spáry ve zdech, koruna zdi, kamenitá návrší, slunná poloha Tab. Květy plné, růžovočervené. Vděčná a nenáročná rostlina, vhodná pro . Velikost kontejneru: K9x9x10.


Mapovanie výskytu na Slovensku. Rozmnožují se výsevem na jaře, řízkováním v srpnu nebo dělením trsů. Zahradní kultivar hvozdíku tvořící husté šedozelené polštáře. Rozkvétá v květnu-červnu bílými .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky