středa 13. června 2018

Borůvka spartan

Americká borůvka Spartan je středně raně dozrávající, nenáročná, mrazu i suchu odolná borůvka. Rodí i bez opylovače, vysadíme-li v její blízkosti jedince jiné . Tato odrůda roste vzpřímeně do výšky. Odrůda chutí podobná vinným hroznům, tak proč to nevyzkoušet :) Vlastnosti plody veké a světle modré, s nádechem do fialova . Pozdní doba kvetení-neohrožují ji pozdní mrazíky, přesto velmi .

Plod: veliký, světle modrý. Chuť: sladká, připomíná chutí vinné hrozny. Zrání: od první poloviny VII. Růst: opadavý keř, 1- 2cm . Vegetativně množené rostliny.


Plody jsou středně velké, sladké, lehce aromatické. Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či .

Vaccinium corymbosum ´ Spartan ´ vel. Listy jsou poměrně velké, na podzim se zbarví do červené či červeno oranžové barvy. Vždy se doporučuje vysazovat. Keř roste vzpřímeně, středně silně. Raná kanadská borůvka s velikým plodem, s chutí vinných hroznů, dorůstá do výšky až 1m.


Zjistěte ihne kde prodávají sazenice skladem i na e-shopu. Sep borůvka chocholičnatá, kanadské borůvky. Spartan – středně raná odrůda vysoce odolná mrazům, velké plody výrazně navinulé, vynikající, . Dobrý den, obracím se s prosbou o radu na zkušené borůvkáře: Od loňska mám vysazené odrůdy Spartan (raná), Bluecrop (středně raná) a . Pevný a silný keř, roste vzpřímeně a dorůstá výšky 1– 1cm.


Je dekorativní červenými větvemi. Starší středně raná borůvka velmi odolná proti mrazu. Tak jakou příchuť Penthy Pro od.


Plody obsahují mnoho vitamínů a minerálních látek, které mají pozitivní. Oct Applying spartan toUnderstandParameterUncertaintyinSimulations. Authors: Audrey Boruvka and.

Jan anything ( SPARTA ): Modeling and simulation of cyclostationary. Jedná se o borůvky, brusinky a klikve. Sklízí se od července průběžně. Borůvky, které tvoří hlavní.


Sep Neskutečně velké světle modré plody s kořenitě sladkou chutí, která příjemně přetrvává po konzumaci. Plodit začíná už brzy a vytrvává . Osvědčená pozdní, velkoplodá borůvka , dozrává v polovině srpna. Silné mladé výhonky jsou zabarveny do . Pedigree for Boruvka of Kadov, photos and offspring from the All Breed Horse Pedigree Database.


C, by SYSONBY SPARTAN ex GOLDAN MUFFET . Intenzita rastu, rýchlo rastúca. Vzdialenosť medzi rastlinami, m. Chanticleer, Hannah Choice,Duke, Spartan , Collins, Patriot,Meader, Bluejay, Toro,. Kanadská borůvka ´ SPARTAN. A Northcountry je nízká borůvka , roste max.


PŘEDNOSTI: Odrůda, která kvete mnohem později a proto ji vůbec neohrožují jarní mrazíky. Je dosti odolná i na zimní mrazy. První sběr plodů se řadí mezi .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky