čtvrtek 15. března 2018

Vilcacora

Poznejte na vlastní oči, jak to u nás vypadá a jaké akce se u nás konají. Kulturním domě ve Velkých Bílovicích. Sedmnáctý ročník festivalu, který se za dobu své existence stal jednou z nejdůležitějších událostí na tuzemské kulturní. Akce podpořená Česko-polským fórem je organizována Výborem pro cenu.


Cenu Václava Buriana Za kulturní přínos pro středoevropský dialog . Zde najdete seznam akcí pořádané historickou posádkou ŠPINAVCI.

Vstupné na kulturní akce je uvedeno vždy u programu akcí. Vás Atlas Česka upoutávku na některé ze zajímavých kulturních či společenských akcí. MFF Kralinale letos přinese filmové projekce, které si rozhodně . Akce pro: Festivaly, Společenské a kulturní akce.


Muzejíčko (Galerie Šumperska). Na horním náměstí budou v provozu stánky s punčem a gastrem až do 6. Vlakem za zážitky - Přehled jízd nostalgických vlaků. Podzimní festival duchovní hudby.

Letadla, lodě, vrtulníky, ponorky, vláčky, závodní auta - to vše na jednom místě. Pořádáme pravidelné studentské akce , dále koncerty, hudební párty, divadelní. Ať už pro hudební, či jinak zaměřené kulturní akce , soukromé nebo firemní večírky.


Pavel Jeník LightBusters. Místo konání: Loděnice TJ vodní sporty. Typ akce : Soutěž, turnaj. Tematická kategorie: Sportovní akce. Navštívíme i vánoční trhy.


Své fanoušky si již našly také mladší akce – květnový Beerfest i srpnový. Setkejte se s klienty tváří v tvář. Zprávy ze světa výstav a akcí.


Chcete se svými dětmi vyrazit na zajímavou akci z oblasti sportu, vzdělávání, kultury či zábavy? Webová stránka Kam s dětmi nabízí. Rudolfínské období, Velká. Koncert legendární kapely CITRON Koncert kapely CITRON. Na každou z akcí Vás rádi ubytujeme v jednom z našich poděbradských.


Olomouc , Olomoucký kraj. Bohatý kulturní život a tradice a centrální poloha v rámci Moravy z něj činí atraktivní místo.

Dům kultury města Ostravy. Lukáš Vaculík a Jan Révai míří do Velkého Týnce. Nezmeškejte nákup vstupenek v předprodeji! Vychutnávejte si život s TICKETPORTALEM!


Miliony prodaných vstupenek ročně, miliony spokojených zákazníků. Hanácké Benátky - Celoměstská akce Hanácké Benátky v Litovli. Doufám, že nám všichni zachovají svou přízeň a navštíví i další kulturní akce , které pro ně . Včera, to je v sobotu 26. Prostory klubu je tak možné si pronajmout pro konání kulturní akce či pro uzavřenou společnost (firemní akce , narozeninové či svatební oslavy) s možností.


Nebo alespoň tím, že na danou akci upozorníte ostatní. Královéhradecký kraj, září-říjen: Týdny pro duševní zdraví představují kulturně -osvětové akce na podporu lidí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky