pátek 30. března 2018

Mučenka pletní pěstování

Milovníci jahod se konečně. První košíky jahod si sběrači už odnesli. V Holešově na Kroměřížsku začal samosběr jahod. Jahody si můžete přijít natrhat každý den, a to až do odvolání. Specializujeme se především na sklizeň formou samosběru a prodej koncovým spotřebitelům.


Letošní samosběry jahod byly definitivně ukončeny.

SAMOSBĚR JAHOD NA MOSTECKU. Samozběr jahod v Ředhošti. Jahodárna Oskořínek u Nymburka zahájila 30. Otevřeno denně od - hodin. Srdečně vás zveme na samosběr jahod v nejjižnější části Moravy.


K dnešku jsme byli nuceni samosběr předčasně ukončit. Jahody už skoro nejsou nebo byly zničeny vlhkem. Dalších fotografií v galerii. Chomutov – Na Chomutovsku vypukly ve středu 31.

V první polovině června se nám otevírají voňavé plantáže. Sladké recepty: grilované jahodové špízy s dipem z tvarohu Jana . Poslední aktualizace: 23. Průměrný Čech sní ročně kolem 2 . Sice jsou některé jahody ještě bílé, ale na samosběr už je těch zralých dostatek,“ řekl Aha! Alexander Novák z jahodárny v Podůlšicích.


Chtěli jste si koupit jahody v obchodě? Na jahodových farmách je seženete za polovinu ceny. Otaslavice nabízí samosběr jahod. Bližší informace na telefonu 777 . Praha - Sezóna jahod pomalu začíná.


Farmy a jahodárny začínají. Pro konzumenta je samosběr jahod vhodnější z několika důvodů. V městské části Hradce v Pileticích začne od pondělí již každoroční samosběr jahod.


Jelikož bylo letos dlouhé spíše chladnější . Výzkumného šlechtitelského ústavu v Holovousích sezónní prodej jahod. Pěstování a samosběr jahod RUMBA, DARSELECT, HONEY. Prodejna je otevřena pondělí až .

Pro letošní sezonu máme připravenou novinku v podobě pozdní odrůdy FLORENCE. Mrazy omezí samosběr jahod — Události v regionech (Praha), Ve východních Čechách začal samosběr jahod - o něco později, než v minulých letech. Plantex pestuje tie najlepšie slovenské jahody.


Termín otevření samosběru je 8. Podle vývoje počasí a zrání jahod budeme . Než se rozjedete na samosběr jahod , informujte se nejlépe telefonem, zda samosběr ten den probíhá. Začíná prodej českých jahod i samosběr. Na webu najdete užitečnou pomůcku, která vám najde nejbližšího prodejce nebo pole s .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky