pátek 30. března 2018

Durian ovoce cena

BROS dýmovnice na krtky je prostředek s plynovým účinkem v podobě dýmovnice. Máte problém s likvidací krtka nebo hryzce, který Vám ničí zahrádku? NOR že peníze vynaložené na nákup tohoto přípravku jsou evidentně VYHOZENÉ. Základem přípravku je Margosa-Extrakt, která se zaměřuje na čichové.


Velmi lákavé pro hlodavce a krtky.

Ratimor - granula na hubení hlodavcov. V česku je usmrcení krtků zakázáno, jelikož krtek je zákonem chráněný živočich. Hubení krtků : Jak na to? Profesionální past na krtky pístové konstrukce.


Odolný vůči povětrnostním vlivům. Nástrahový přípravek pro velkoplošnou aplikaci k hubení hraboše polního v. Odpuzovač krtků je prostředek k odehnání krtků pro stanovení směru úniku a. Karbid vápníku na krtky – granulovaný přípravek se umisťuje do krtinců,.

Rodenticidy jsou přípravky k hubení myší, krys, potkanů a jiných hlodavců. Jedy na myši, lepidlo na. STOP škůdcům gel návnada na hlodavce a krtky 300g.


Logistická informace: Baleno po ks, není nutno objednávat. Bros - tekutý odpuzovač je přípravek k hubení krtků v areálech letišť, pozemních hydrotechnických konstrukcí a sportovních objektů. Tekutý odpuzovač je přípravek k hubení krtků v areálech letišť, pozemních hydrotechnických konstrukcí a sportovních objektů. Brodisan Blue PF voskové bloky k hubení hlodavců, 1g.


Bros - dýmovnice na krtky 3ks Prostředek proti krtkům s plynovým účinkem v podobě. Přípravek neslouží k ošetřování . Biocidní přípravek není . Liquid gel UNIVERSAL - k hubení hlodavců, krtků 3g. Bros tekutý přípravek odpuzovač na krtky 5mlKč.


BROS Karbid granulovaný odpuzovač krtků 5g. K hubení krtků v areálech letišť, pozemních hydrotechnických konstrukcích, protipovodňových stěn, . Granulovaný přípravek na odpuzování krtků je určen k ochraně zahra. Kategorie, HUBENÍ ŠKŮDCŮ. Nástraha k hubení pomocí voskových bloků je vhodná pro použití do vlhkého prostř .

KZÚZ – možnost plošné aplikace přípravku na hubení hrabošů Stutox II s tím, že v. Chemické přípravky na ochranu rostlin proti škůdcům a chorobám, přípravky na odstraňování. Postřikový systémově působící insekticid k hubení širokého spektra živočišných škůdců. KRETOX BARIÉRA nový 500ml odpuzovač krtků. Likvidace a hubení krtků je zakázáno!


Pokud chcete být ekologičtí a nepoužívat žádné chemické přípravky , jedy apod. Lapač hmyzu - likvidátor přístroj na hubení hmyzu Tristar. E-shop s deratizačními, dezinfekčními a dezinsekčními produkty.


Ochranné produkty proti holubům. Bros – dýmovnice na krtky ks. Používá se na hubení krtků. Karbid je granulovaný prostředek obsahující karbid vápenatý určený k odpuzování krtků.


R - nelze jej hubit , jen odpudit. Proti jakým škůdcům je určen? Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku.


Naše firma se postupně profiluje a specializuje na dovoz kvalitních produktů, přípravků a prostředků z Polské republiky určených pro boj proti škůdcům.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky