středa 21. března 2018

Levandule francouzská

Možná jste se již setkali s mnoha odlišnými názvy patřícími jedné a téže rostlině. V případě levandule je třeba umět rozlišit označení z toho . Není to ta, kterou máte spojenou s francouzskou Provence, tam se totiž pěstuje levandule lékařská. Bylinný levandulový sirup 5ml. Levandule francouzská s lat.


Výborná belgická čokoláda s posypem levandulových květů.

Na rozdíl od levandule lékařské se vyznačuje efektnějším a více. Asi nejčastěji bývá nazývána levandule francouzská nebo . Jen málo rostlin je tak oblíbených jako levandule a nesmí chybět v žádné zahradě. Používá se v aromaterapii, na koupele a lahodné čaje.


Překrásná rostlina, která má oproti klasické levanduli větší aroma a krásnější barvu. Lze ji pěstovat jako letničku nebo tzv. Fialové květní klasy jsou ukončeny chocholkou.


Je citlivější než klasická levandule. Doporučujeme pěstovat v nádobě a zazimovat na světlém, chladném místě .

Nachové květy a listeny, šedozelené listy. Popis: Trvalka,její nádherná vůně je domovem . Svěží vůně levandulových keřů upoutá pozornost každého, kdo se nachází v její. Lavandula stoechas), má . Ušatá levandule za svůj název vděčí květům ve tvaru zaječích oušek. Tento druh se výborně hodí do květináčů. Rostlina vykvétá dříve než ostatní druhy . Provenci její voňavý symbol i skvělý obchodní artikl, který jí dal prosperitu.


Trvalka pěstovaná jako letnička, u nás není mrazuvzdorná. Přírodní univerzální čistič pro různé typy povrchů v kuchyni, v koupelně, na balkóně a terase. Francouzská vůně na polštář ve spreji 1ml s uklidňující vůní levandule. Potěší jemnou květinovou vůní levandulového pole po dešti.


Arganový olej zlatavé barvy se získává z arganových ořechů a je známý svými zjemňujícími účinky. Přírodní, veganský, bezlepkový, Cruelty Free (Human Cosmetics Standard). Sladká vůně levandule francouzské macarons. SCOTTISH FINE SOAPS francouzská levandule ve velmi stylové plechové krabičce, která sama o sobě může mít spousty skvělých využití.


Okamžitě nabudí Vaše smysly. Tato vůně mísí levanduli , svěží šumivé citrusy a čerstvou . Nádherné mýdlo potěší nejen milovníky luxusních vůní a do detailu propracovaného designu.

Jemná, květinová vůně vnese do vašeho dne dotek luxusu a . Aromatická trvalka pěstovaná jako letnička. Krásná do truhlíků i na okraje záhonů. Vyžadujete lehčí písčitou půdu a plné. To produkuje vzpřímené výhonky, které . Francouzsky jsme neuměli ani slovo, všechny peníze byly v háji a tak jsme mohli ke všemu jen přivonět. Omamné vůně levandule , pekařství, všech stánků na . Užitková a okrasná levandule je známá po celém světě jako silně aromatická a léčivá rostlina.


Geniální vůně pro váš klidný spánek a také svou vůní ve Vašem . Dechberoucí louky jsou v létě pokryté drobnými fialovými kvítky . Velmi ho chváli Brigitte, Mikeova manželka francouzského původu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky