úterý 19. září 2017

Finská sauna havířov

Objevte Saunárium Havířov. U stadionu 2b, Havířov - Podlesí . Nižší teplota je vhodná i pro děti. V ledničce jsou připraveny nápoje.


Po sauně vám můžeme nabídnout příjemné posezení v naší restauraci.

PO, ÚT, ST, PÁ, 15°° - °° hod. Otevírací doba: ČT, 15°° - 21°° hod. K dispozici je finská , parní či tropická sauna. Finská sauna , Komorní Lhotka, masáže,historie, občerstvení.


Frýdek-Místek, Třinec, Český Těšín, Havířov a Ostrava. Nebo se podívejte přímo do kategorií Krása, zdraví a relaxace, Sauna a wellness. Součástí hotelu je THERMAL WELLNESS PARK s venkovními termálními bazénky, saunami na dřevo, finskou a parní saunou a ochlazujícím bazénem.


Omrkněte tyto nabídky na Skrz.

Máme přehled o cenách, oblíbených nabídkách i recenzích a. Hledáte finská sauna v Havířově? Podívejte se, co pro vás má náš partner Slevomat. Dnes si můžete dopřát pobyt v sauně finské, či švédské, infrasauně,.


Chodím do finské sauny už čtvrtým rokem. Používaná pro účely výstav atypická finská sauna firmy Salus. Rohový vstup, boční okno . Krytý areál nabízí: metrový plavecký bazén s masážní vzduchovou lavicí, stěnovou vodní masáží a vodním chrličem, finskou saunu a masérnu. Nejdůležitější sauna je však ta Vaše. Město Bílina, parní sauny.


Vířivka, finská sauna , parní sauna a solná sauna. Saunavana - Wellness Club Havířov. Budování sauny s využitím finské technologie je poměrně . Ubytováni Luxor, Havířov. Ve finské sauně s vůní eukalyptu si můžete prohřát celé tělo a nebo se při svitu svíček ponořit do vířivé vany.


Vybrat si můžete ze dvou místností vybavených . Bazény, sauny, vířivky, solária.

Vyrábíme koupací sudy Saunasudy a nerezové ochlazovací kádě k saunám. FINSKÁ SAUNA ZNAČKY SAUNAPROJECT. Soukromá finská sauna s bazénem, na objednávku na tel. Těšit se můžete také na wellness s finskou saunou a bazénem.


V naší sauně z Vás spadne všechen stres! Využijte naší nabídky sauny nebo ochlazovacího bazénku: finská. Pronajímej od lidí v Havířov , Česká republika od 4Kč za noc. Najdi jedinečná ubytování u místních hostitelů ve 1zemích.


Slevy v Havířově – Slevíci. Těšte se na privátní vířivku, finskou nebo infra saunu. Saunu s Vámi vybereme, navrhneme i postavíme.


Díky dlouholetým zkušenostem ze světa wellness zrealizujeme Váš sen přesně dle Vašich představ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky