úterý 18. srpna 2015

Decis protech dávkování

Decis Protech okrasné rostliny 100ml - proti savým a žravým škůdcům - PROHOPO. Nás tip: všechny aplikační poznámky najdete v záložce POUŽITÍ a přesné dávkování. Rozsah použití a dávkování přípravku v zahradnictví. Nemá systémový účinek, proto je třeba, aby byly při aplikaci rovnoměrně zasaženy všechny části.


Dávka vody se volí v závislosti na druhu a vzrůstu kultury. Obsah 3ml je určen do 4L vody. Insekticidní přípravek typu emulze olej ve vodě.


DECIS PROTECH OKRASNÉ ROSTLINY k ochraně okrasných rostlin proti žravým a savým škůdcům. A broad spectrum pyrethroid insecticide for the control of aphids, caterpillars and a range of other pests in a wide range of agricultural and . Pásavka zemiaková 3-5ml dávka do 4L vody, dní podľa . Hledáte decis protech dávkování ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Způsob aplikace: postřik, rosení. Poté odmerenou dávku přípravku vlije do nádrže aplikačního zařízení.


Deltamethrin spôsoboval vývojovú toxicitu iba v dávkach toxických pre matky. Popis a působení: Decis Mega hubí škůdce jako dotykový a požerový jed s významným. Ochranná lhůta - dní dle druhu plodiny Dávkování : BRAMBOR, . Proto je třeba dodržovat správné používání a dávkování podle doporučení výrobce.


Proto je v návodech většinou uvedeno, že daný přípravek je možné použít v. Dávkování a koncentrace Dávkování a koncentrace jsou údaje uváděné . Poznámka obilniny byľomor sedlový. Dávkování Spintoru: proti larvám mandelinky bramborové je registrována. Decis PROTECH - okrasné rostliny 1ml - BAYER GARDEN, Zahrádkářské potřeby,. U jednotlivých přípravků je udáváno dávkování a použití pouze proti mšicím, přípravky . Napsal jsem na agrobio o dávkování Mospilanu na pilatku a. L vody, podľa signalizácie ošetrujte v období maximálneho . Discus — Discus je fungicid účinný . Je potrebné používať plnú registrovanú dávku pripravku; používanie . Bohužel na našich zahradách tuto možnost většinou nemají a proto jim jejich. Dávkování při použití přípravků Signum i Switch je 10g/3-10l vody/100m2.


Ničí škodcov ako dotykový a požerový jed s významným repelentným účinkom proti celému radu škodcov, hlavne proti voškám a čiatočne ovicídnym účinkom. Celoročná dávka prípravkov nesmie prekročiť .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky