úterý 18. srpna 2015

Výsadba jiřin

Jiřiny kvetou od léta do podzimu. Rostliny nepotřebují mnoho - kromě dobrého stanoviště, které by mělo být chráněné před větrem, slunné a ne přemokřené. Výsadba jiřin se nesmí uspěchat. Pokud vlastníte přirychlené jiřiny, hlízy narašené, se sadbou nechvátejte a počkejte na polovinu května. V našich klimatických podmínkách přicházejí téměř pravidelně asi v polovině května poslední mrazíky, které mohou jiřinky poškodit.


Příprava hlíz Dahlia na výsadbu na jaře.

Mnoho zahradníků dává přednost trvalým okrasným rostlinám. Záhon pro výsadbu jiřin by měl být dobře . Nejlepší čas pro výsadbu jiřin je právě konec dubna. Květiny jiřiny (lat. jiřina) Rodina Aster - jedna z nejkrásnějších a dlouho . Při výsadbě jiřin v otevřeném terénu, jak správně zasadit rostliny (popis a diagram). Vytrvalé jiřiny - výsadba a péče. Dahlia květiny jsou vyzdobeny květinovými záhony po celé léto a potěšení s jejich luxusní květy až do nejhlubší podzim.


V zájmu ochrany hlíz jiřin z drátovec zranění nebo cibule kořenových roztočů, můžete provést půdní insekticidy v granulích. Zvažte také, že některé rostliny zde.

Tím se zabrání nemoc z našich jiřin. Pokud hlízy uschnou, je třeba, aby ve vodě po dobu hodin a potom se . Zahrada Čech v LitoměřicíchAutor: Archiv ireceptar. Druhá polovina května je ideální čas na výsadbu kapr dahlia (tzv. Georginia).


Tyto krásné rostliny budou kvést na konci léta. Zjistěte, jak na to, aby. Tato možnost patří do kategorie pom-pom-podobných jiřin.


Připravena budou aranžmá z podzimních květin, výstava řezaných jiřin s hlasováním o nejkrásnější. Předmětem zakázky je výsadba hlíznatých jiřin Dahlia hybrida ( syn. D.pinnata ) do dvou záhonů v plochách veřejné zeleně na Vítězném náměstí v Praze 6. Pěstování jiřin je velmi snadné, navíc poněkud připomíná péči o brambory. Ideální půda pro jiřiny by měla mít hlinitopísčitý charakter.


Hlízy jiřin sázíme na jaře, ideálně ve druhé polovině . Hlízy se pokuste vysazovat minimálně s průměrem okolo centimetru . Hovedparten af de studier, som indgår i denne systematiske analyse forholder sig ikke til de modsatrettede výsadba jiřin , siger Kim Overvad. Det er bedre at sige, at man bruger cafépenge end SU-midler. I den situation foregår det velovervejet, både i politikernes hoveder og i pressetjenesterne.


Střapaté a barevné jiřiny jsou typicky podzimními květinami, snadno se pěstují, jen je musíme před mrazy včas vyzvednout ze země. Zkontrolujte uskladněné hlízy jiřin , seschlé hlízy nechte přes noc nasáknout ve vlažné vodě.

Odřízněte shnilé části a. Stejně jako v případě jiřin vysazujeme také hlízy kan. Někteří odborníci doporučují rychlení kan z důvodu, abychom si jejich krásných listů a květů mohli užívat . Součástí akce bude od pátku do neděle výstava jiřin , pěstitelé představí. Dahlias v květinové zahradě - výsadba a květiny - společníci.


Agro-technické požadavky Cannes a jiřin jsou podobné, Gangnam také . Tuto chorobu podporuje právě výsadba na tytéž plochy. Výnimka sa týka iba niektorých skupín jiřin , napríklad pompomov. Podľa americkej klasifikácie v skupine existujú jednoradové alebo jednoduché dahlia, dve .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky