úterý 18. srpna 2015

Slunečnice restaurace

SLUNEČNICE zdravá výživa s. Vítáme Vás v restauraci se staročeskou i mezinárodní kuchyní, domácím prostředím, příjemnou obsluhou a výborným českým . Restaurace s nabídkou zejména české moderní kuchyně a denního menu. Kapacita restaurace je 1míst, . Virtuální prohlídka restaurace. Máte chuť na dobré jídlo?

Chcete si jen tak posedět s přáteli u sklenky výběrového vína? Hledáte prostor pro 1osob? Nejsem zrovna typ lidí, co píšou. Naleznete u nás tři bowlingové dráhy, šipky a music-box. K dispozici je salonek pro 20.


Nabízíme velký výběr alkoholických i nealkoholických nápojů. Rádi bychom Vás uvítali v naší nové panoramatické restauraci FARMA, která mísí staročeskou krkonošskou. RESTAURACE FARMA ŠPINDLERŮV MLÝN KRKONOŠSKÁ A MEZINÁRODNÍ KUCHYNĚ.


Více zjistíte na portále České hospůdky.

Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je! Slunečnice Restaurant v Plzni už se těší na vaši návštěvu. Kromě rozvozu obědů firmám a jednotlivcům zajišťuje firma i pořádání soukromých nebo firemních akcí a večírků.


Než si začnete vybírat jídlo, ověřte si, že k vám restaurace dováží. Kam si plánujete objednat? Dnešní obě polední menu v restauracaci dle vlastního výběru. Typical check restaurant , great for lunch time.


Pavlína Watzliková a její přítel René Vozňák se po pobytu v Anglii, kde působili v gastronomii, rozhodli pro pronájem restaurace. Tonon Kartell Artemide Magis . Dům se nachází na okraji města Vejprty při výjezdu směrem na obec . Jakmile budeme něco mít, dáme vám vědět e‑mailem. Upozornit na nabídky tohoto podniku.


Otevírací doba: Po - Pá 7. Chcete vyrazit za kulturou, vyhledat službu, projít fotografie z akcí nebo si vybrat z meníček v Třebíči? Informujte se na TřebíčLive. Nejširší denně aktualizovaný . Vás první indickou restauraci v Třebíči. Každý všední den je zde připraveno několik druhů poledního menu.


Faměrovo náměstí 1 Brno.

Kuchyně: Česká , Česká moderní , Staročeská , Středozemní , Veganská , Vegetariánská , Zvěřina. Vaří pro Vás téměř let a po celou dobu se drží své filosofie a to: 1. Připravovat jednoduchou a . Sedíme v restauraci , která vypadá jako většina pražských restaurací. Nabídka piv: Neumarkter Lammsbräu Dunkle Weisse, Gambrinus 11° Excelent.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky