pátek 7. srpna 2015

Kumulus wg postřik

Interval mezi aplikacemi. Aplikace se provádí postřikem nebo rosením. Postřik ukončíme při dokonalém ovlhčení, nejpozději při počínajícím . Hnojiva, postřiky , sadba brambor, cibule sazečka, semena, cibuloviny, krmiva Delikan. Prostředky proti škůdcům).


Kumulus WG jako poslední. Připravený postřik slouží pro okamžitou spotřebu. V těchto případech se doporučuje jej přidat do postřikové jíchy jako poslední. Kontaktní postřik na stromy na ochranu proti padlí v sadech, vinicích a dalších kulturách. Návod k použití: Postřik lze provádět jen za bezvětří nebo slabého vánku, v tom . Velikost balení: 3x15g (na cca 9l postřiku ). Druh výrobku, Ochranné prostředky na rostliny.


Provedení, Sáčky s jednotlivými porcemi. Většinou v polovině měsíce provádíme první jarní postřik proti přezimujícím. Postřikový kontaktní fungicid na ochranu proti padlí v sadech, vinicích a dalších kulturách.


Postřik na stromy na ochranu proti padlí v sadech, vinicích a dalších kulturách. KUMULUS WG 3xg - proti padlí. Postřik vybíráme s ohledem na odrůdu jabloně či hrušně.


Syllit 4SC, Thiram Granufla, Topas 1EC, Zato WG. Hnojiva Substráty a dekorační pokryv Ochrana rostlin - postřiky Fólie a textilie Zavlažovací program Rohože a ploty Floristika, dekorace, dárky . Sadbové brambory, postřiky , hnojiva atd. Po odkvětu použijeme na druhý postřik.


U takových odrůd je potřeba postřiků výrazně nižší a možná v ročníků bude. Dithane DG Neotec, Merpan WG, nebo Thiram Granuflo, a to pravidelně,. Nátěr či postřik je třeba provést co nejdříve po poranění.


Kontaktní fungici postřik na stromy na ochranu proti padlí v sadech, vinicích a dalších kulturách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky