úterý 25. srpna 2015

Pračky miele akce

Pračky miele akce

Ručná kosa s kosiskom a osličkou, vidly na seno s násadou , hrable drevené na . Motyka s drevenou násadou. Mávol som mečom a Atlas ma odhodil násadou oštepu. Preletel som vzduchom a narazil do. Keby som sa tak dostal k tej nádrži s vodou, dokázal by som zdvojnásobiť svoju silu. Hrot oštepu po mne sekal ako kosa.


Al lopata JAD malá, 260x2mm s násadou T 1cm. AL shrnovadlo JA 490x3mm s násadou PH-Y 1cm. Krumpáč kg - s násadou ks. Lopata AL malá mm - bez násady ks. Typ faktúry, dodávateľská.


Lesnícke náradie zalesňovacie Japonská kosička s drevenou násadou - rakúsky výrobok. Kosička - kososrp s násadou. Na stole vedle něj ležela čerstvě nabroušená kosa , vysoký džbánek s nějakým.


Slúži pre obťahovanie ostria ručných žacích nástrojov ( kosa , kosák a iné). Kosa na kosenie trávy cm. Vidle kované - hroty s násadou , ks, 137.


Kalený a velmi odolný rýč, je špičatý a prodává se s PH-Y násadou. Výborný pomocník pro usnadnění práce na zahradě. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Pračky miele akce

Velká kosa s kosiřníkem - ruční práce. Nové Fiskars Dlouhé zahradní nůžky s převodem. Vidle čtyřhrotové s násadou kované -odolné, pevné.


Zberač Strend Pro FGT-775A, na ovocie, s násadou 1cm. Strojom brúsená čepeľ zaručuje excelentné rezné vlastnosti. Vyrobené z uhlíkovej kalenej ocele. Pre tovar, ktorý nie je skladom je . PH S NÁSADOU 60cm, mix barev.


Pračky miele akce

My sice kosy prodáváme v samostaných dílech, ale rádi vám poradíme, co s nimi. Cena s DPH 4EUR : Zaregistrujte sa ZÍSKAJTE ZĽAVU: Krhla . Nářadí s fiberglas násadou. Skládací kosa Freund čepel kosy cm. Zahradní hrábě Freund zubů s násadou. PRIMA s násadou PH-Y, kladívkový lak.


Hadice pro hadicové vodováhy baleno 1- pro techn. Násada na rýč s PH ručkou. MacHook rýč štychar 52cm s násadou černý. Hrable plastové s násadou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky