úterý 25. srpna 2015

Parcha saflorová kořen

May Léčivé maralí kořeny parchy saflorové. Cervus elaphus sibiricus). Parcha saflorovitá (Rhaponticum carthamoides) je mohutná asijská léčivá rostlina která.


Vyrábějí se z nich léčivé tinktury (výluhy z kořenů ) a čaje (sušené listy) které jsou ke koupi i. Maral je trvalka, vysoká přes m. Rostlina mívá obyčejně několik lodyh, které jsou nevětvené.

Plodem maralu je nažka eliptického tvaru, asi mm . Feb Leuzea neboli parcha saflorová , též označována jako maralí kořen je vytrvalá bylina. Název maralí kořen pochází od jelena maralu, který tento . Kořen parchy saflorové obsahuje především ekdysteroidy, flavonoidy a polyacetyleny. Ekdysteroidy jsou hlavní účinnou látkou: zvyšují nespecifickou odolnost . Matečnou rostlinou je parcha saflorová (Leuzea carthamoides).


MARAL kořen (LEUZEA, PARCHA ) 1kg (Rhaponticum carthamoide, Leusea carthamoides, Parcha Saflorová ). Parcha léčivá je známá jako leuzea nebo maralí kořen.

Maralí kořen je tradiční posilující a omlazující . Výrazného povzbuzujícího účinku se používá při doléčování nemocí, . Popis: Rhaponticum carthamoides parcha saflorová , maralí kořen. Má pozitivní vliv na játra, je vhodný při nechutenství, podporuje trávení. Je známá také pod názvem „maralí kořen “, který získala od ruských osadníků na Altaji.


Leuzea saflorová ( parcha saflorová ) je endemit hor Altaje, západního a. Její výtažek hojně posiluje tělní funkce, celkově tonizuje organismu, má zdravý, příznivý vliv na lidskou imunitu i . Ucelená metodika pěstování parchy saflorové se zaměřením na nové,. Parcha pochází ze střední Asie z oblastí jižní až jihovýchodní Sibiře. Můžete ji znát také pod názvy parcha saflorová nebo maralí (též maralový) kořen.


Inu, stimuluje duševní funkce, celkově povzbuzuje . Maralí tinktura: připravíme si 5l destilátu přidáme 100g kořene a luhujeme. Je nám líto, že nemůžeme poskytovat bližší informace o použití tohoto produktu. Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. Parcha neboli leuzea saflorová , což jsou dva z mnoha názvů pro jednu rostlinu,.


Sazenice zakořeněná v nádobě, vegetativně množená. Popis: Statná vytrvalá horská bylina tvořící mohutnou přízemní .

Latinský název: Leuzea carthamoides . Další názvy pro tuto bylinu jsou například maralí kořen , maralový kořen , parcha saflorová. Leuzea vytváří v prvním roce vegetace přízemní listovou růžici. Radix rhapontici cardham (maralan, parcha saflorová ). Cena za měrnou jednotku (1g): 12Kč. Přírodní bylinný extrakt z kořenů léčivé rostliny maralího kořene.


Podle výzkumů z posledních let má leuzea saflorová účinek blízký účinku . Výborná lahůdka i pro DIABETIKY. Obsahují jemně mletý kořen.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky