pondělí 3. srpna 2015

Becoky polévka

Becoky polévka

Sytá fazolová polévka s uzeným kolenem, kterou můžeme podávat i jako samostatný pokrm. Po uvaření se polévka může mírně dokyselit octem, nebo si každý přidá ocet až na svém talíři. Maminka používala velké fazole různých barev, tzv. K fazolím přidáme mouku s. V téže vodě je pak uvaříme doměkka spolu s mrkví a cibulí vcelku. Ze sádla a mouky upražíme růžovou.


Opravdu poctivá dobrá polévka , po které nebudete mít hlad. Podívejte se na fotografie a hodnocení ostatních kuchařů. Polévka fazolová se smetanou. Zářivá barva horké fazolové polévky nejdřív potěší oko. Já totiž luštěniny moc nemusím a fazole, sušené, máčené a dlouho vařené, obzvláště . Tématické fráze: fazole becoky fazolová polévka z cervenych fazoli becoky polévka z červených fazolí fazolová polévka ze sterilovaných fazolí . Fasolada je řecká fazolová polévka a protože je velmi hutná, podává.


Tyto fazole, u nás nazývané Becoky jsou vynikající v jakékoli úpravě. Nemáte náladu na zdlouhavé vaření, rychlá fazolová polévka bez masa bude hotová do minut. Fazole si přes noc namočíme. Vynikající na guláše a saláty. I polévka uvařená z velkých barevných fazolí je nezapomenutelná.


Jsou čerstvé a proto se rychle . Barevná fazole zvaná švábka je tou největší luštěninou, jakou prodáváme. Mám moc rád fazole becoky - velké jako palec. KYSELKA, kterou měl rád tatínek a já také.


Jelikož je polévka uvařená hlavně ze zeleniny, polévku raději sníme a neskladujeme. Zelenina v ní obsažená začíná už po půl hodině oxidovat a během 2 . Témata: becoky , fazole, luštěniny, zolfini, zolfino . Z důvodu náhlé nemoci Zdeněk Hrachový z kapely Fleret je koncert 11. Beskydském pivovárku zrušen. Připravte si podle chuti fazole, brambory, zeleninový bujón, majoránku, máslo a hladkou mouku na jíšku a sůl. Kyselo“ se sušenými hříbky a pivními kvasnicemi - Kč.


Pivovarský hovězí guláš s becoky a pivovarským mlátem, . U nás se v uzené vodě luštěniny jen vařily, polévka byla mnohem lepší. Já znám jen bílé, červené a becoky :-) 06. Přečtěte si, jak jídlo správně připravit . Tato polévka je chuti typicky chlebové, je hustší než obyčejné polévky a je smetanově. Večeře: Hustá fazolová polévka se zeleninou (s velkými barevnými fazolemi - my jim říkáme becoky - které jsou ze všech nejlepší). Recept na přípravu velkých hnědých fazolí becoky s vařeným uzeným masem.


Slovenská polévka Šutelica. Základem je zelňačka s poctivými. Jidášovo ucho) a velkými tmavými fazolemi, zvanými becoky. Už naše babičky říkaly, „ polévka je grunt…“.


Zelná polévka s uzeným kuřecím masem a červenou řepou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky