čtvrtek 29. ledna 2015

Vnitřní udírna

Podívejte se na podrobný návo . Pravidelné akce a slevy na Udírny. Udírna je vybavena chytrým systémem uzení. Ve dvou programovatelných režimech uzení nastavíte buď čas a teplotu uzení nebo cílovou vnitřní teplotu masa.


Udící komora je pečlivě izolována a kouř může unikat pouze.

Výsledky svého uzení můžete kdykoli . Všechny elektrické udírny mají stejný vnitřní prostor, který je sestaven z tepelného zdroje, miska na prohořelé brikety, rošty a odkapávací plech. Rozměr udírny 50x50x113cm, výška vnitřního prostoru pro uzení 60cm. Váha kompletního balení 28kg. Elektrická udírna celonerezová, dvouplášťová Vhodná pro uzení masa, sýrů, ryb a dalších potravin vnitřní police pro uložení potravin Nerezový tác pro . Vyrobte si balkonovou elektrickou udírnu z terakotového květináče a. Speciálně u této úpravy by se mělo dosáhnout vnitřní teploty přes °C.


Topný výkon generátoru: 110W.

Kapacita zásobníku generátoru: 2L. Revoluční přenosná digitální udírna BRADLEY dokonale automatizuje a. Udicí komory jsou pečlivě izolované, takže kouř uniká pouze vrchním . Digitální řada udíren s elektronickým ovládacím panelem, který dokonale. U konstrukce celo nerez je vnitřní a vnější obal s nerezového materiálu , který má . Co se stavařiny týká, v tomto momentě jsem se dostal do stavu, kdy byla udírna připravena k užívání. Domácí udírna dokáže to, na co už nestačí gril či zahradní pec.


Jen na spodní část udírny přišroubujete nožičky, do vnitřní části skříně umístíte udící rošty, připojíte k udírně generátor kouře a ovládací panel a . Křižanově opravdu vyrábíme (mrkněte na video). Až se pak v udírně poprvé rozhoří ohýnek, nevěšte do ní žádné ryby, protože bude. Komorové a skříňové udírny s vnitřním topeništěm musí být uspořádány tak, . Je vyrobena ze smrkových. Pro vnitřní izolaci se hodí porézní pěnosilikátové desky, které nejenže zabrání úniku tepla, ale navíc zajistí, že dvířka udírny zůstanou vždy . Po pochopení sytému uspořádání vnitřní konstrukce zařízení nám pak bude lépe pochopitelný nákres klasických řešení, jakje známo z USA.


Krb je vystavěn nad topeništěm udírny , od něhož je oddělen izolační plynosilikátovou. Nic ale nebrání tomu, postavit si udírnu zcela samostatně.

Kvalitní udírnová dvířka jsou základem dobré udírny. Tahem vzhůru vysuňte vnitřní díl udírny. Tento díl má na bocích dva prolisy a otvor,které slouží k nastavení potřebné výšky pro uzení. Vnitřní rozměr Vnější rozměr Rozměr.


Polohu samočinně zajišťují . Ikdyž má udírna velmi malé, ale kompaktní rozměry (50x50x115cm, výška vnitřního prostoru pro uzení 80cm) díky kterým je plně mobilní např. S digitální udírnou hosty překvapíte a zabodujete u nich bohatou vůní. Revoluční udírna Bradley smoker Originál s extra technologii pro domácnost nejlepších kuchařů. Nejlepší automatická udírna a pomalé pečení a grilování.


ROZMĚRY - VNITŘNÍ : 72x72x132cm. Před dny jsem řekl, že nastal čas vystavit vlastní udírnu , byť, v rámci sousedské výpomoci, je možné . Přívod teplého vzduch je prováděn plechovým kouřovodem o průměru 1mm. Podstavec je snadno odšroubovatelný od samotné udírny. Každá noha podstavce má aretační šroub.


Prostor udírny umožňuje uzení až kg masa. Výška a délka topného kanálu 44x150 . Do udírny se vejde maximálně cca kg polotovarů. Maximální výkon udírny KW Spotřeba štěpků gramů za hodinu.


Zahradní dřevěná udírna SERPENCIE S NEREZ STŘECHOU - REPASOVANÁ. Komínek, vnitřní výbava, střecha a dřevěná budka jsou nové. Uzení chladným kouřem za použití digitálních udíren Bradley dosáhne jedinečných výsledků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky