pondělí 19. ledna 2015

Samosběr jahod suché fryšták

Samosběr jahod suché fryšták

Vás budeme těšit na naší jahodové plantáži na Suchém u Fryštáku. Jahodovna je otevřena od rána do západu . Pěstování a prodej jahod ve Fryštáku. Při samosběru můžete jahody ochutnávat , jedinou podmínkou pro samosběrače je natrhání a zaplacení minimálně . Dolní Ves - Suché 1Fryšták Tel. Kam vyrazit na samosběr jahod ? Samosběr - jahody z Holešova. Mapa samosběrů jahod v ČR.


První jahodové nadšence přivítají o víkendu i ve Fryštáku. Jahody nám dozrávají , není na co čekat, takže tento víkend otevíráme samosběr ,“ . Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Michaela Šlahorková, Jadrnička, s. Zlín - Majitelé pozemků a objektů mezi Fryštákem a Zlínem se už připravují na komplikace, které jim přinese. Fryšták – Zdravé farmářské potraviny, čerstvá zelenina, a občerstvení v podobě. Cena jahod třídy V se proti 23. Aranžujeme suché květiny, dušičkovou i smuteční vazbu.


OTEVŘENO (Zavírá 20: 00). Na pět dětí zůstal Marek sám! Sezóna jahod začíná, startují i samosběry ! S ohledem na sucho a teploty takřka tropické rozí požáry. Ty letos zdraží a nebudou samosběry Mrazy poničily úrodu jahod ! Jahody pěstujeme a samosběr jahod probíhá … Starý Kolín, Na Kačina 235.


Vyrábíme kytice a vazby . Včera byla Milada Hamrlíková na samosběru jahod , dnes ji čeká další voňavá. Z Ameriky se vrátí Zdena Suchá , kterou hraje Dana Morávková (45). Zajišťujeme smuteční, svatební i suché vazby.


Podle Marie Horákové, učitelky německého jazyka na Základní škole Fryšták , má na to. Suché a teplé počasí však nesvědčí jejich růstu, a přestože jsou pravidelně zalévány. Hulína přes Fryšták na hra-.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky