pondělí 26. ledna 2015

Orchidej množení

Orchidej množení

Já mám jednu jabloň a tuto jabloň , která také má jedno, dvě jablka, po pěti. Jabloň - vřetena a zákrsky. Původní odrůdy : Florence – Karmen – Polka – Darselekt. Podzimní červenožluté jablko.


Orchidej množení

Spartan – neobyčejně malé nároky na velikost stanoviště – dorůstá 2–m, . Pôda, vzdušná, priepustná. Intenzita rastu, stredná. A los usuarios también les encantan estas ideas. Sladké a šťavnaté žlutočervené jablko. Opylovaní : většina klasických odrůd jabloní a také ostatní odrůdy . Dužina je velmi šťavnatá s příjemnou chutí.


Hrušeň sloupovitá SAPHIRA, 1900Kč. Balerína, sloupovitá nebo sloupcovitá ovocná odrůda je taková odrůda ovocného. Plodí druhým rokem, sklízí se koncem září a lze skladovat až do konce února.


Orchidej množení

JABLOŇ - Julia - Topaz - Rubinola. Lotyšská pozdně letní sloupovitá odrůda se středně silným růstem se slabě . V Anglii jsou velmi rozšířené odrůdy Polka , Bolero a Waltz. Mezi významné šlechtitelské stanice nových odrůd sloupovitých jabloní patří v České republice . Vhodná i na balkony a terasy. Dorůstá do výšky 5-m.


Plody jsou středně velké, oranžovo . Případně na jaké podnoži by se nejméně bila. Nashi, japonská sloupovitá hrušeň. Ve všech případech se jedná zřejmě o nejranější jabloň našeho klimatu,. Polka : je žlutočervená,raně zimní odrůda. Po sklizni (koncem září) vydrží do prosince.


Při vysazení několika odrůd tohoto druhu. Zimní sloupcovité jabloně: Sonet, Polka , Červené vřeteno. Polka , 2Kč, 1 MM10 podzimní (9-10) žluté s červeným líčkem, bílá dužnina.


Během několika let dosáhne tento štíhlý strom výšky . Balleriny rostou ve tvaru sloupu do šířky - cm. Zabýváme se pěstováním a prodejem jahod odrůd Korona, Elsanta, Polka ,. SLOUPOVITÁ jabloň Smaragd . Sloupovité jabloně 6ks (odrůdy Polka , Waltz, Bolero, Flamenco). Bohemia – tmavě červený plod – podzimní; jabloň sloupovitá Sonet – žlutozelený plod – .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky