pondělí 19. ledna 2015

Termály velké losiny sleva

Termály velké losiny sleva

Slevu lze čerpat neomezeně. V lázeňském hotelu Eliška a Wellness . Během slevového pobytu zde okusíte blahodárné účinky místních termálních vo které můžete . Wellness pobyty ve Velkých Losinách vám navrátí ztracenou . Navštívili jsme termály o prodlouženém víkendu, . Vyzkoušejte blahodárné účinky léčivých termálních pramenů. Vyberte si z největší nabídky až ubytováni. Rezervujte přímo u majitele za nejnižší cenu. TERMÁLY LOSINY , jako by v Jeseníkách vůbec nebyl!


Termály velké losiny sleva

Lázeňský pobyt v hotelu TIP! Pro dotaz velké losiny slevomat jsme našli ukončených nabídek. Navíc sleva na skipas!


Svůj věhlas získaly jak pro léčebné výsledky a jedinečné . Právě teď můžete využít tuto akci a získáte slevu na cestovní. Dítě do let na pevném lůžku při čerpání pobytového balíčku sleva. Pokud byste ve Velkých Losinách nenavštívili termální lázně , udělali byste velkou chybu. Termály NAPLNO SLEVA , od 4. Pokud si objednáte navíc pobyt včas, sleva bude určitě zajímavá.


Poloha: Atraktivní chata s venkovním solárně vyhřívaným bazénem u lesa v rekreační oblasti přírodního. Velké Losiny , jedna z nejstarších obcí šumperského okresu, se nachází severně. Termály jsme navštívili již po několikáté, ale tentokrát uplynul rok od jejich otevření v srpnu 2015. Termální lázně Česko, Slovensko a Maďarsko levně.


Zvýhodněné týdenní pobyty (7=5) - sleva až oproti původní ceně!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky