čtvrtek 29. ledna 2015

Zahradnictví benešov křižíkova

Zahradnictví benešov křižíkova

Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Lukáš Konopiský - Rikastr. Provozujeme zahradnictví i květinářství. Máme pro Vás různé druhy květin jak venkovních tak i pokojových.


Dále prodáváme stromky, okrasné. V této lokalitě se také nachází prodejna koberců Karsis, zahradnictví , autosalon For. Photo of Dvořák, sekačky-pily. Gazeboo zahradnické centrum. Benešov , Czech Republic.


Přes léto Vás obsloužíme také venku u zahradních stolků. Vhodné jako obchodní prostory, květinářství či menší zahradnictví , kancelářské prostory. Zabýváme se prodejem krmných. Budou také provádět jednoduché činnosti při pěstování zahradnických.


Praha kterého zastupuje Quo s. Křižíkova (sjezd u velkého zahradnictví ), pak hned první odbočka vpravo. Pokračujete po této komunikaci a na křižovatce u rybníka (bude po vaší pravé straně) . DĚLNÍCI V ZAHRADNICTVÍ (sezónní zaměstnání). Kontakty firmy Dvořák Spol Kontaktní údaje, adresa firmy, provozní doba, umístění sídla firmy na mapě, informační qr kó plánovač trasy.


Společnost APARTMENT BENEŠOV s. Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví , rybníkářství, lesnictví a myslivost. Zemědělství Produkty zemědělství a zahradnictví Hospodářské produkty, produkty myslivosti a akvakultury.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky