úterý 5. září 2017

Postřik jabloní proti mšicím

Tu a tam se skrz trosky snažila prodrat na slunce nějaká houževnatá rostlina. Rozpadlé domy a karoserie aut obrůstaly popínavé rostliny. Některé potřebují hodně slunce , jiným je dobře v polostínu. Pokud je pergola napojena na zeď domu, zemina může být . Na plné slunce se hodí i vistárie, která však vyžaduje silnou oporu. Máme-li v oblibě popínavé růže, kam jinam je zasadit, než právě k pergole.


Pořiďte si půdokryvné rostliny , jsou stále zelené a vyžadují méně péče. Jsou totiž stále zelené a na zahradě mohou vytvářet souvislou plochu. Některé mají rády i plné slunce , jiným vyhovuje spíše polostín nebo stín. Popínavé rostliny : Oblékněte fasádu do slušivé zeleně. Prosvítat, Slunce , Odkvetlé, Popínavé.


Ozdobte ji dekoracemi na zahradu podle svého vkusu. Vyberte si z více než 7kousků na FAVI. DENK GESCHENKE Kovová dekorace na zeď Slunce 90cm - POŠKOZENO DG16975POSKO. Mřížka na popínavé rostliny Motýli.


Květy bílé barvy se objevují na přelomu července a srpna. Patří mezi dlouhověké ovíjivé rostliny a dorůstá 5m (zřídka až 10m). Nekombinujte na skalce rostliny , které potřebují odlišné množství.


Zelené a kvetoucí balkonové rostliny vytvoří na vašem balkonu oázu, která od jara do. Rostliny pro balkony směřující na jih, kde slunce praží celý den.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky