pátek 21. července 2017

Květákové karbanátky

Květákové karbanátky

Květákové karbanátky jsou levné, ale velmi chutné a vděčné. Přitom je recept tak jednoduchý. Všechno smícháme a uděláme karbanátky. Vylepšení - podušené houby, namletý salám. Když se řekne česká kuchyně, hned mi naskočí květákové placičky.


Jako malá jsem je milovala od své babičky a drží mě to dodnes,“ píše nám Petra Školová z . Dobré květákové karbanátky , to není jenom čerstvý květák, ale zásadní roli tu hraje strouhanka a olej, na kterém to všechno osmažíme. Maso je maso ale květák je květák! Vyzkoušejte nejlepší recept na květákové karbanátky :-) ▻ FACEBOOK: . Zkuste tuhle jednoducho a úžasnou mňamku. Uložit recept do kuchařky.


Uvařený květák nasekaný a smíchaný se šunkou, vejci, strouhankou. Recept, podle kterého se vám Květákový karbanátek se sýrem a šunkou zaručeně povede, najdete na Labužník. Podívejte se na fotografie a hodnocení . Podáváme s bramborovou kaší nebo . Objevte nápady na téma Francouzský Toast. Vynikajicí květákové placičky zkuste servírovat jako hlavní chod s pohankou jako přílohou a nevšední omáčkou z exotického manga, která celému jídlu dodá . KEBAB Směs koření vycházející z turecké kuchyně, která obratně zpracovává suroviny ze zdejší horké a nepříliš úrodné země.


Kebab je mírně pálivá směs. Potřebujete: květák, sůl, majoránka, šálek ovesných vloček, cibule, stroužky. Tyhle se ovšem liší v tom, že jsou relativně zdravé a ke všemu ješt. Květák si rozvaříme ve velkém hrnci bez pokličky, aby z něj odcházeli čpavé látky. Mezitím co se nám vaří květák, si ve velké míse najemno nastrouháme . Bývalo ale pravidlem, poměrně dávno, že jsem květákové karbanátky a smažený květák připravoval jednou týdně.


Tento pin objevil(a) Jan. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Květákovo - sýrové placky s petrželkou a muškátovou vůní Diety, Eten.


Ve slané vodě uvaříme doměkka květák a mrkev, necháme zchládnout. Potom rozmačkáme šťouchadlem na . Směs dobře promícháme a tvoříme z ní karbanátky , které obalujeme v rozšlehaném vejci a strouhance. Opékáme je na oleji po obou stranách.


Květák vaříme v páře než změkne a poté jej rozmačkáme ve velké míse. Přidáme hrnek vody a vmícháme nakrájenou cibuli, mouku, vejce a . Květák uvaříme a rozmačkáme, přidáme dvě vajíčka a koření. Dále můžeme přidat nakrájenou vysokoprocentní šunku a eidam.


Květákové karbanátky

Květák krátce povaříme, necháme vychladnout, najemno nakrájíme a dáme do misky. Ke květáku přidáme na malé nudličky nakrájenou šunku, . POTŘEBNÉ PŘÍSADY: malý květák - (nebo polovina většího) 2ks vejce větší hrst ovesných vloček 200g eidam sůl, pepř strouhanka POSTUP PŘÍPRAVY: . Osolíme, opepříme, přidáme vejce a tolik krupice, aby se daly formovat karbanátky. Krupice dáme nejprve méně a . Osvědčené kuchařské trumfy.


Z těsta tvoříme karbanátky , které obalíme v kukuřičné strouhance a pokládáme je na olejem vymazaný papír do pekáčku. Z uvedených surovin jsem jich měla 6 .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky