čtvrtek 8. prosince 2016

Zakucelka plazivá

Zakucelka plazivá

V teplých oblastech Evropy zdomácněly některé další, cizokrajné druhy, zejména zakucelka plazivá (L. peploides) a L. Oenotheraceae (pupalkovité). Odeslání soukromého vzkazu. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Pěstuje se velmi často v akváriích. Ludwigia je velmi rosžířená vodní rostlina. Rozšíření: Tropická Severní a Střední Amerika. Vaše hodnocení: Děkujeme za Vaše hodnocení! Zakucelka plazivá Rubín Ludwigla repens Rubin platné do: 12.


Miriophyllum aquticum, -, stolístek vodní, 2. Egeria densa, Douška hustolistá, 35. Heteranthera zosterifolia, Kosokvět úzkolistý, 74 . Lysimachia nummularia, vrbina penízková. Původ: jih Severní Ameriky.


Zakucelka plazivá

Možné pěstovat submerzně i emerzně . Anubias barteri (anubis Barterův). X Bacopa monniera - Bakuma drobnolistá. X Echinodorus quadricostatus - Štípatkovec odnožující. Atlas akvarijních rostlin: . Stonka plazivá , na vode vzplývajúca, jednoduchá alebo . Asi by bylo rozumné napsat, co že jsem to tam všecko nasadil.


Její olivově zelené listy jsou na rubu purpurové. Krásné velké žluté květy mají plazivé , bahenní druhy zakucelek (L. peruviana, L. uruguayensis), jiné . Pozorovania a výskytové dáta. Monitorovanie biotopov a druhov európskeho . Marina Style Gallon Aquarium .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky