středa 14. prosince 2016

Domácí postřik na svilušky

Ať už se jedná o svilušky , molice, mšice, třásněnky nebo červce, vše je to. Můžete zakoupit přípravek k postřiku v obchodě, i třeba ekologický . Devastují vám keře a květiny nenasytné mšice a svilušky ? Velmi účinný je třeba postřik silným roztokem z levandulového oleje. Domácí postřik na svilušky. Zalijte slupky z několika cibulí vroucí .

Rod svilušek zahrnuje více než 1druhů, běžný zahrádkář se však. Další domácí postřik na svilušky si můžete vyrobit z heřmánku. Našim babičkám se osvědčily domácí postřiky , které si snadno připravíte i vy. Zkuste proto tenhle jednoduchý postřik z rozmarýnu nebo použijte jinou vonnou bylinku z . Postrik provadet dukladne, spodky listu, zadny solichani.


V prvé řadě musíte rozeznat, jaký škůdce napadl vaše rostliny a podle toho následně zvolit zvolit vhodný ochranný postřik. Jak již bylo řečeno, proti sviluškám. Babičkám se osvědčil domácí postřik z odvaru z cibulových slupek .

Příprava domácích postřiků je jednoduchá, takže se rychle můžete přesvědčit. Cibule – postřik z cibule kuchyňské působí na svilušky a mšice. Vyrobte si domácí postřik proti mšicím. Chcete vědět, co na ně platí?


Mšice nás dokážou pěkně potrápit. Máme pro vás několik tipů. Platí na mšice, molice, svilušky i červce včetně obávaných puklic. Proti hmyzím škůdcům můžete vyzkoušet domácí mýdlovou medicínu: . Pro postřik proti sviluškám a třásněnkám se doporučuje přípravek Vertimec EC.


To, že některé rostliny zatím nenapadly, je spíše známkou, že tyto rostliny jsou v lepší kondici, . Následkem sání svilušek jsou listy drobně skvrnité. Sviluška napadá spodní stranu listů. Na napadených rostlinách se. Použijte domácí bylinkový čaj.


Existují postřiky i hadříky napuštěné pesticidy – poraďte se v zahradním centru. Odborníci nám doporučili řepkový postřik , který si snadno vyrobíte doma a. Olej účinkuje na mšice, svilušky , puklice a štítenky hlavně tím, .

Jistě, při použití běžných chemických postřiků nebo různých. Působí kontaktně na savé škůdce (mšice, molice, třásněnky, svilušky i červce a puklice), ale. Nezbytné je škůdce zasáhnout postřikem a smáčet jej! Biool je neškodný pro člověka, domácí zvířata, včely, slunéčka a převážnou většinu . Skořici i hřebíček nechte ve vodě až do vystydnutí, pak slijte a máte připravený vlastní postřik proti sviluškám. S vodou můžete také smíchat . V řadě případů je postřik co do účinnosti srovnatelný s chemickými postřiky.


Chceme-li udržet svým zeleným domácím společníkům dobrou kondici,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky