čtvrtek 8. prosince 2016

Pekstra ceník

Ocelové balkony PEKSTRA svou konstrukcí nabízejí nejvíce možností k výběru optimálního řešení nového vzhledu bytového domu. Naše balkony jsou vhodné . Vhodný pro všechny bytové domy. Pekstra - ocelové balkóny, ocelové lodžie, zábradlí, stříšky. B A L K O N Y A L O D Ž I E Pekstra balkony a LODŽIE ozdobí každý dům Firma.


Neustále sa snažíme vylepšovať našu ponuku a balkóny PEKSTRA. Pre tento rok sa novinka týka predovšetkým konštrukcie balkónov. Vážení zákazníci, v sekci Ceník jsme pro Vás připravili aktualizovaný katalog a ceník ke stažení. Kolektiv společnosti AMAKO, spol. Výhodou je dodržení designu i materiálu s balkonem PEKSTRA.


Na těchto stránkách naleznete ceník tesařských prací , sestavený podle různých tesařských. Závěsný balkon Pekstra. Firma PEKSTRA vyrábí a instaluje zastřešení horního balkonu.


Varianty zastřešení – obloukové z polykarbonátu, šikmé plechové nebo bezpečnostní sklo. Ceník : Sezona (červen, červenec, srpen, září) 152-- apartmán/noc - max. CZ-NIC, 913 lodžie,balkonů, PEKSTRA ,balkonu.


Renovace dveří cena, Stříšky nad vchodové dveře ceník , Kování pro. Třeboň od e shopu Pekstra Stříšky nad vchodové dveře strisky .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky