čtvrtek 15. prosince 2016

Sekera malá

Malá univerzální sekera Hultafors AGDOR s tvarovaným topůrkem 375mm a hlavou vážící 600g. Vhodná na zahradu i do lesa. Vyrobena ze švédské oceli . Tato malá štípací sekera je určena pro štípání slabších polen na palivové dříví. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Hlava sekery je tvarována tak , .

Sekery řady AGDOR mají pískovanou hlavu s jasně vyznačenou zakalenou částí, kterou lze brousit bez obav z poškození sekery. Menšie tvarované porisko. Husqvarna topurko sekera malá štípací. Táto malá , elegantná sekera sa čoskoro stane nepostrádateľným . Praktická sekera o hmotnosti 800g. Postupným kováním dochází ke . Malá sekera pre prípravu palivového dreva a pre prácu v záhrade.


Ostří si poradí stejně dobře se dřevem jako s proseknutím střechy apod.

Very high quality and lightweight cutting axe. Despite its size, she works just as well as her Big Brother Gränsfors Bruks Large Splitting Axe. Pre istejšie a pevnejšie uchopenie sú na konci poriska kruhové drážky. Zaregistrovali jste se v našem e-shopu? Staňte se naším zákazníkem.


Za vaši důvěru vás odměníme, můžete využívat a čerpat výhody registrovaného zákazníka . Sekera AGDOR malá univerzální 8g. XŠtiepacia sekera - Malá. Safe splitting technique. Toto je naša najmenšia sekera vhodná na turistiku v horách alebo v lese. Díky tenkému ostří a konkávnímu tvaru hlavy proniká sekera lehce do dřeva a dobře štípe.


S touto sekerou se dá nejen dobře štípat dřevo, ale i kácet. Tento výrobok je ručne kovaný našimi kováčskými majstrami. Použitelná i jako jednoruční sekera. Technické parametry: Celková délka: cm. Hultafors - hlava kovaná tradiční metodou ze švédské oceli - má jasně patrnou zakalenou část, kterou lze brousit, aniž by.


Nezávazně poptejte produkt.

Větší hlava sekery a delší násada jako u trekingové sekery dodávají větší sílu při sekání. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento . Topůrko je v hlavě fixováno pomocí klínků . Porisko sekery je vyrobené z . Prívesok PERÚNOVA SEKERA malá. Slovo malá sekera v slovníku slovenských nárečí, jeho význam, synonymá a príklady použitia. Japonská univerzální malá sekera s rovným ostřím. Fiskars malá štípací sekera X1 na štípání menších špalků a palivového dřeva.


Zavolejte nám nebo napište, rádi Vám zodpovíme všechny dotazy ohledně tohoto produktu. Rc rockcrawler 1:sekera Skvělí doplněk pro výčš RC stroj.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky