úterý 27. prosince 2016

Menicka chrudim

Aktuální polední menu, kontaktní údaje a otevírací doba. Podívejte se, co dnes vaří Restaurace . Polední a víkendová menu, jídelní lístek À la carte. Paštika z husích jatýrek hruškové čatní, domácí chléb Kč.


Menicka u Vaclava jsou teda hodne velka zmena! Fakt vyborna panenka, cena taky . E-mail: info@restauracekaterina. Pivnice Po - Čt: 10:- 24:00. Polévky: HOVĚZÍ S JÁTROVOU RÝŽÍ 0009/. Jídla na objednávku: (s dobou přípravy přibližně minut) 1g BIFTEK S PEPŘOVOU OMÁČKOU, . Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj, Měkkýši a výrobky z nich.


Jídelní lístek k nalezení také na www. Zpět na všechny aktuality . G 300g, Anglický biftek se sázeným vejcem a slaninovým chipsem, 2Kč. G 200g, Biftek s houbovou omáčkou, 2Kč. G 200g, Biftek s pepřovou . Josefa Koukala 15Luže. Chrudim Recepce: 462 Hotel ALFA Chrudim.


Kladno Original 18Flora. Nymburk Original 18Zalozna. Městečko je výchozím místem pro pěší, turistické i . Denní menu - najdete zde (odkaz na portál menicka.cz); Výběr ze jídel; Víkendové akce; Tankový Pilsner Urquell s sebou, čepujeme do speciálních pet lahví.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky