čtvrtek 13. prosince 2018

Vstupní rohože

Potkáte se s nimi téměř u všech vstupů a vstupních prostor - malé rohožky před . Výroba rohoží a čistícíh zón Vyrábíme rohože a čistící zóny dle přání zákazníka jak pro velkoodběratele, tak i. U všech typů vstupních rohoží doporučujeme ušetřit na šířce a navýšit délku. Nabízíme také kovové nebo plastové rohože. Skladová dostupnost, skvělé ceny a široká nabídka zboží.

Základem rohože BERN je konstrukce z nosných hliníkových profilů spojených lankem, do kterých jsou nasunuty kartáčové násady. Mezi nimi je profil ve tvaru . Jejich hlavní úlohou je čistící funkce. Systémy vstupních a čistících rohoží jsou určeny k odstraňování nečistot a vlhkosti u vstupu do budovy, čímž pomáhají snížit riziko uklouznutí na podlahách.


Rohože zachycují nečistoty . V široké nabídce vstupní venkovní a vnitřní čisticí rohože , čistící zóny a rohožky vhodné k odstranění vlhkosti a nečistot z obuvi, gumové rohože a protiúnavové. Bambusové i gumové rohože, odkapávače na boty nebo rohožky se vzorem.

Forbo Coral Click je výjimečně univerzální modulární sytém vstupní rohože , kterou lze instalovat přímo na místě. Spojovací mechanismus lze jednoduše. Odkapávač na boty antracitový XXL. Princip konstrukce umožní propadání nečistoty, písku, prachu a . Možnost praní v pračce na 30°C.


Dodávaná v rozměru 40x60cm. Ideální řešení ke vstupu a jako rohož do hotelu, recepce, obchodního centra, letiště apod. Proto jsou praktickým a žádaným doplňkem každé . Vstupní a venkovní rohože vhodné do každého provozu. Nakupujte u nás, nabízíme dobré ceny!


Díky široké nabídce vstupních zón najdeme tu správnou rohož či čisticí koberec pro každý exteriér i interiér. V naší nabídce najdete vstupní zóny pro jakýkoli . Vyzrajte na starosti s čistotou uvnitř vašeho obchodu či kanceláře využitím možnosti pronajmout si vysoce účinné čistící rohožky UNI. Jsme jedním z největších distributorů rohoží a čisticích zón pro střední a východní Evropu. Průchodem přes čistící zóny se zachytí většina nečistot a vlhkosti, které by byly jinak vnášeny .

Kvalitní a prověřené rohože a čisticí zóny. DENIOS do vstupních prostorů v interiéru Vám pomohou udržovat pořádek v budovách. Podle některých norem by měly být vstupní rohože alespoň m dlouhé ve směru chůze, aby byly schopny zachytit co nejvíce nečistot a . U rodinných domů se často čistící zóny skládají z venkovní a vnitřní rohože , protože tam. Výrobky splňují požadavky i pro velmi náročné klienty a nesou osvědčení kvality evropského . V současné době jsou stále „IN“, jen dosáhly mnoha a mnoha technologických i designových vylepšení.


Do rohože či čistící zóny je možné zakomponovat např. Množství špíny, vody, prachu a hrubých nečistot negativně ovlivňuje . Pestrá nabídka vstupních rohoží do. U nás naleznete široký sortiment rohoží - protiskluzové, protiúnavové, ESD rohože , průmyslové, … - Vybavení pro firmu. Kovová ocelová čistící venkovní vstupní rohož ze svařovaných podlahových roštů s gumou s pracnami Galva, . Touhu udržet své podlahy čisté – a my máme tu možnost poskytnout rohože ,. Výroba a montáž - vstupní koberce, rohože pro vstupní čistící zóny.


Venkovní rohože (gumové, kartáčové, hliníkové), textilní rohože , kokosové rohože , rohože s . Jsou to všestranné netkané čistící rohože. Přidání granulovaných PVC hoblin pomáhá vytvořit protikluzný povrch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky