pondělí 17. prosince 2018

Masáže teplice nad bečvou

Brusinková částečná klasická masáž s rakytníkovým olejem uvolňuje namožené svalstvo a přináší úlevu pohybovému aparátu. Masáž zanechává pokožku . Zvolit můžete i některou z ojedinělých procedur jako je procedura ve Vacushape, celotělová chladová terapie v poláriu Arktika, masáž lávovými kameny nebo . Lázně disponují pestrou paletou koupelí, zábalů, masáží , léčebných i relaxačních . Teplice nad Bečvou (dříve Zbrašov) jsou obec ležící v okrese Přerov.

Pokožka po olejové masáži zůstane vláčná, pružná a zregenerovaná. Hadí masáž , maska z býčího spermatu nebo koupel v polévce. Wellness penzion u Grygarů, Lipník nad Bečvou (km od chalupy). Užijte si procedury, masáže , zábaly, koupele, bazén a prostě jen relaxujte v . Zkuste to s námi v Teplicích nad Bečvou v lázeňském sanatoriu Moravan.


V ceně polopenze, uhličitá koupel, masáž a hodinový vstup do bazénu. Jsem zdravotní masérka s certifikací, kterou jsem absolvovala v maserské škole ve Zlíně.

COuhličité koupel, COplynový bazén, podvodní masáž. Poskytované služby: lázně, ubytovací a restaurační služby. Celková kapacita ubytování ‎: ‎6lůžek Celková kapacita restaurace ‎: ‎osob restaura. Víkendové wellness relaxační pobyty v. Pro skutečné labužníky jsou připraveny lahodně znějící medové masáže , lákavé hudební a aromatické . Nechte se hýčkat zábaly, koupelí, vířivou nožní lázní, aromamasáží, masáží obličeje . Relaxační holistická aromaterapeutická masáž , . Lázeňská léčba zahrnuje klasické, reflexní a podvodní masáže , skotské . Souhlasím, se zasíláním informací a novinek.


Klid a pohoda v Teplicích nad Bečvou. Léčebné koupele doplňují speciální procedury, masáže nebo unikátní chladová terapie v poláriu. Mezi další procedury, které si v lázních můžete užít, patří koupele, masáže. Lada Buriánková, telefonicky ve dnech Po . Studio zdraví LADA, masáže ,baňková detoxikace,diagnostika.


Cílem této hloubkové masáže je uvolnit ztuhlé svaly a pojivové tkáně a částečně uvolnit.

Praha, Karlovy Vary, Mariánské Lázně, Teplice , Františkové Lázně . Doporučujeme lákavé novinky, jako jsou kokosové nebo švestkové masáže a koupele. Najdete zde léčebné a relaxační procedury jako uhličité koupele, masáže , . Madagaskarské, Thajské olejové či masáže s lávovými kameny apod. Teplická kyselka) V hotelu jsou lázně ( masáže a jiné procedury) Jídlo je perfektní.


LÁZNĚ TEPLICE NAD BEČVOU a. Nabízím masáže klasické a sportovní, ale také shiatsu, lávové kameny, reflexní. AKČNÍ PODZIMNÍ NABÍDKA MASÁŽÍ. Novinkou v nabídce jsou madagaskarské masáže – exklusivní . Léčebné metody: koupele, tepelné procedury, masáže , vodoléčba, fyziatrie, . Ve svahu nad Bečvou stojí na . Máte možnost využít naše dárkové poukazy na pobyty i masáže.


Přijměte naše pozvání do penzionu Podskalí v Teplicích nad Metují. Jistě thajské ženy teplice thajské masáže a určitě jste si nějakou oblíbili… a co takhle tento zážitek na .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky