pátek 14. prosince 2018

Hydroizolační stěrka

Vytváří souvislou hydroizolační a protiradonovou bariéru. Tekutá rychle schnoucí stěrka Mapegum WPS MAPEI balení kg. U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt.


Pojivem hydroizolačních stěrek na minerální bázi bývá, jak již název napovídá, cement. Díky tomu jsou tyto materiály mimořádně vhodné pro . Spolehlivě izoluje a chrání před karbonatací. Má velmi dobrou přídržnost k . Mapelastic je velmi pružná hydroizolační . Materiál pro hrubou stavbu . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Překlenuje trhliny, spolehlivě překryje dodatečně vzniklé trhliny v podkladu.


Osvědčuje se jako pojistná hydroizolace pod keramické obklady nebo jiné nášlapné . Nejčastěji se v exteriéru provádějí hydroizolační stěrky na balkonech, lodžiích a terasách. Hydroizolace v exteriéru i interiéru. Tyto konstrukce jsou vystaveny . Je předmětem vašeho zájmu hydroizolace do exteriéru?


Hydroizolační stěrka

Má odolávat tlakové vodě? Neváhejte se při výběru hydroizolační stěrky a dalšího doplňkového . Jednosložková vysoce flexibilní cement-polymerová hydroizolační stěrka. Hydroseal tekutá hydroizolační stěrka je stěrková vodou ředitelná hydroizolační hmota s obsahem syntetických armovacích vláken. Dvousložková vysoce flexibilní cement-polymerová . Nanesením této hmoty na . Cementem pojená hydroizolační stěrka proti podzemní a tlakové vodě,také při negativním tlaku vody,odolná vůči síranům.


Na beton a zdivo,u pozemních . Obě složky se smíchají bez přidání vody a vzniklá směs je hotová k. DRYZONE je materiál s více jak patnáctiletou historií, který je v oblasti hydroizolačních injektáží špičkovým řešením pro vlhké zdivo. Cementová krystalizační hydroizolace Krystalizol. Pružná hydroizolační hmota pro . Vlhké zdivo může být nepříjemným a závažným problémem.


Vzlínající voda je může nenávratně poškodit, zapříčinit narušení statiky celého objektu, v exteriéru. Zajímá vás Stěrka hydroizolační nebo obecně Stěrka do vaší koupelny? Prohlédněte si sekci Obklady a dlažby a vyberte si Stěrka jaký chcete!


Hydraulicky velmi rychle tuhnoucí hydroizolační stěrka určená přímo pod keramický obklad. Vhodná pro utěsnění staveb ve vnitřních a vnějších prostorech. Vlastnosti: vysoce elastická, proti tlakové vodě a radonu, UV stabilní. Venkovní hydroizolace - dvousložková polymercementová hydroizolační stěrka.


Hydroizolační stěrka

Minerální hydroizolační stěrka s vysokou odolností vůči síranům. SANAFLEX WPM je jednosložková vysoce flexibilní cement-polymerová hydroizolační stěrka pod obklady a dlažbu pro venkovní i vnitřní použití. Je vhodná hlavně pro použití v exteriérech, kde vyniká hlavně vysokou . Rychle tvrdnoucí flexibilní jednosložková cementová hydroizolační stěrka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky