pondělí 17. prosince 2018

Plevel facebook

Verbenaceae – sporýšovité. Všeobecný popis: hezký opadavý keř dorůstající až do výšky metrů s jemnými, světle . Zazimování rostlin s sebou někdy nese nečekané zvraty. Není problém zažít zrychlenou pokojovou verzi podzimu a jara. V případě našeho příbytku je .

Lidově: aloiska – alojzka citronová, citronka, klapourek, sporýš aloiska, verbena citronová , Marie Luisa. Hlavní působení: citronové povzbuzení a zároveň . Citrusová verbena má překrásnou vůni a skýtá léčivé účinky pro váš organismus. Pravdou je, že je její citronová vůně opravdu ohromující a . Tento pin objevil(a) Terézia Šplouchalová. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu.


Kdo si nepřivoní k aloisii trojlisté, nebo také citronové verbeně (Aloysia triphylla), tak neuvěří tvrzení některých . Lippia citriodora ´Freshman´, K9x(syn. Lippia triphylla).

Tiší podráždění pokožky a její příjemné citronové aroma . Vysoký keř s kopinatými, podlouhlými listy, většinou . Vyzkoušejte jedinečné, léčivé schopnosti této zázračné bylinky zvané citronová verbena. Aloisia, čili citrónová verbena na lahodný čaj, Citronová verbena je skvělá bylinka nejen pro přípravu čaje. Pokud ji hodláte pěstovat, nakupujte u nás semínka. Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu.


A není divu - její listy voní po citronech a to sice intenzivně, ale velmi . Rostlina s ohromující citrónovou vůní intenzivnější než samotný citron. Nejznámější bylinkou s citronovou vůní je meduňka, ale jsou i rostlinky se silnějším aróma a chutí, které se vyrovnají citronu. Celý keř krásně voní po . Aloysia triphylla, nazývaná citronová verbena , pochází ze Střední a Jižní Ameriky , odkud ji do Evropy dovezli Španělé.


Tento keř krásně voní po citronech a jeho lístky . Krajina pôvodu: Francúzsko Bio produkt (bio zloženie): 1 Konzervanty: Bez konzervantov. Spôsob pestovania: Vypestované Spôsob spracovania: . Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené .

Zanechává ji svěží, pružnou a vyhl. S obsahem Aloe Vera, s osvěžující citronovo -verbenovou vůní. Upozornění: nenechávejte bez dozoru v dosahu dětí, nepolykat, vyvarujte se kontaktu s očima. Hrubě sekaná verbena citronová z kontrolovaného biologického pěstování.


Je vyvinut speciálně pro péči o citlivou pokožku kolem očí. Tento velmi jemný krém pleť dostatečně hydratuje. Složení: aqua purificata, glycerin, mineral oil, olea . VERBENA CITRÓNOVÁ - LIPPIA CITRIODORA.


Zahalte svou mysl i domácnost do osvěžující citrusové vůně verbeny citrónové, rostlinky vyskytující se především v Jižní Americe, a dopřejte si tak blažené chvíle. Olej, destilovaný z listů této rostliny je .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky