čtvrtek 13. září 2018

Zahradnictví spomyšl

Zahradnictví spomyšl

AROMA: čerstvá, chladivá, silná, resinous, živicová. Eukalyptus 1 esenciální olej. Esenciální olej z eukalyptu čistí vzduch, příjemně voní a má silné antibakteriální a protistafylokokové účinky.


EUKALYPTUS uľavuje pri dýchacích ťažkostiach, migrénach, bolestiach hlavy, pri vyčerpaní, zvyšuje schopnosť koncentrácie. Vysoko koncentrovaný esenciálny olej získaný z listov eukalyptového stromu je známy pre svoje povzbudzujúce a uvoľňujúce vlastnosti - olej dobrej nálady. Ak máte citlivú pokožku, zmiešajte esenciálny olej so základovým olejom, napr. Mátový eukalyptus je strom asi třicet metrů vysoký, jeho kůra je . Používá se také při nachlazení a rýmě.


Nachází své využití v sauně i . Všechny druhy eukalyptu jsou vhodné především pro potíže dýchacího systému. Pomáha taktiež pri nachladení a problémoch s močovou sústavou. Použité časti rostliny: listy a větve. Metoda extrakce: Destilace párou.


Zahradnictví spomyšl

Podporuje dýchání a přináší uvolnění při nachlazení, které provází ucpaný nos a. Profil vůně: Jemná, svěží, slabě kyselá, kafrová, balzámová. Na rozdíl od typu Eucalyptus globulus daleko jemnější a pro mnohé přijatelnější. Olej je známý pro své antiseptické, močopudné, hojivé a povzbuzující účinky. Ve farmacii se eukalyptus používá hlavně jako složka mastí při nachlazení, . Esenciálny olej od značky doTERRA, eukalyptus používame ako pľúcne tonikum, na zlepšenie dýchania, pomáha tiež pri nádche či zápale dutín. Salus esenciální olej s vůní eukalyptu se řadí mezi 1 přírodní oleje vhodné pro aromaterapii, do koupele či do sauny.


Při kombinaci s rostlinnými oleji je . Najúčinnejší na dýchacie ťažkosti, podporuje vykašliavanie, napomáha hojeniu rán a zvyšuje koncentráciu. Možno použít ale také jako pomůcku . Eucalyptus , u nás známý jako blahovičník, uvolňuje vazký hlen z průdušek a pomáhá tak proti kašli a rýmě. Obsahuje především prchavé oleje a silice, které . Popis:Osvěžující citronovo eukalyptová vůně.


Chladnější druh eukalyptu, který se používá na infekce a záněty. Eucalyptus radiata – 1 čistě rostlinný éterický olej z kontrolovaného ekologického zemědělství. Jeden z nejúčinnějších olejů při všech dýchacích obtížích, napomáhá hojení ran, podporuje koncentraci, má příznivé účinky na migrénu, čistí vzduch a. Má vynikající protiinfekční účinky, zejména v oblasti ORL, dýchacího a močového systému, napomáhá vykašlávání a celkově . Esenciální olej citronového eukalyptu uvolňuje svaly, působí jako repelent proti hmyzu, neutralizuje nepříjemné pachy, je antiseptický, protizánětlivý, dezinfikuje.


Organický esenciální olej z eukalyptu ( Eucalyptus globulus). Kategórie: Prírodná kozmetika. Druh radiata, je eukalyptus s úzkymi listami, ktorého esencia môže byť veľmi nápomocná pri vírusových infekciách.


Zahradnictví spomyšl

Jeho silná, gáfrovitá vôňa dokáže krásne . Přírodní éterický olej PURELIA eukalyptus. TERICKÝ OLEJ EUKALYPTUS RADIATA BIO. Popis: Má vynikajúce protiinfekčné účinky, hlavne v oblasti ORL, dýchacieho a močového systému a je rovno . Protizánětlivý, antiseptický, zánět horních cest dýchacích, desinfekce vzduchu v období chřipek.


TIP: Při zakoupení Aroma kamenu obdržíte olej ZDARMA! Korymbie citroníková lat. Olej se získává parovodní destilací listů blahovičníku, až 1m dorůstajícího.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky