úterý 18. září 2018

Kroton péče

Je to velmi variabilní rostlina. Listy jsou úzké, široké, lyrovité, vejčité. Barvy bývají červené, oranžové, zelené a žluté, nejčastěji žíhané.


Každý list krotonu je vybarven jako malý obrázek. A dohromady tvoří vskutku atraktivní podívanou.

Ale aby se listy dosyta vybarvily, je třeba . Zásadní chybou při pěstování krotonu je jeho umístění někam, kde je průvan nebo jen silný tah vzduchu od okna. Kroton je milovník stojatého vzduchu a . Croton péče : Jak omladit a vrátit dekorativní. Croton je velmi zajímavá rostlina s pestrou barvou listů.


V každém ročním období se zamiloval do pěstitelů květin . Tuhé kožovité listy mohou být úzké, dlouhé, vejčité nebo dokonce spirálovitě . Náročnost na pěstování ‎: ‎středně Typ listu ‎: ‎střední listy, vejčité Náročnost pěstování ‎: ‎Rostlina je poměrně nár.

Tvar listů i jejich vybarvení je velmi rozmanité a do jisté míry závisí na množství . Zalévejte obden, v zimě stačí jednou za pět dní. Při správné péči kroton vykvete, hrozen kvítků je ale velmi nenápadný. Kondenzační budka Croton (nebo Codiaum) vytváří příznivou atmosféru v domě, a to.


Jen důkladná péče o květiny ( kroton je docela náladový) přispěje k jejich . Croton : pěstování a péče v domě na fotografii. Croton nebo, jak se také nazývá Codiaeum, lze nalézt v přírodě v zemích jihovýchodní. Domácí péče o codiaeum má řadu vlastností, s přihlédnutím k tomu, . Croton , péče v domově, který vyžaduje pozornost na několik detailů, přitahuje pozornost původní pestré zbarvení listů. To je dosaženo prostřednictvím určité . Croton , kultivace a péče věnovat rostlině, v zahradě nebo doma.


Hnojiva, zavlažování, přeprava a špičky. Na fotografii vlevo nahoře je exemplář Codiaeum. Croton rostliny mají pověst, že jsou rozpačité, ale ve skutečnosti, pokud víte, o péči o krotonovou domácí rostlinu správně, může to udělat pro pružné a těžké . Croton bude zdobit jakýkoliv byt nebo dům Croton (jiný název - codiaeum) - travní stálezelený keř nebo strom, který přitahuje velmi různorodé, a to jak ve formě.


Croton ( Croton ) - rostlina patřící do rodiny Euphorbiaceae (Euphorbiaceae).

Tento rod zahrnuje více než patnáct druhů. V přírodních podmínkách roste v . Croton domácí péče o květiny a reprodukci fotografií a videa. Croton (lat.


Croton ), ve vědeckém codiaeum (lat. Codiaeum), je také obyčejně označován jako . Kodium nebo kroton - výsadba a péče Codyum je jednou z nejoriginálnějších rostlin v České republice. Jenže jak už to tak bývá. Croton nebo codaium (Latina Codiaeum) je termofilní rostlina pocházející z vlhkých tropů jihovýchodní Asie.


Tento barevný zástupce rodiny Euphorbia ve volné . Croton , nebo Codiaeum, pochází z tropických ostrovů malajského souostroví a východní Indie. Více než druhů této stálezelené rostliny ve své vlasti dosahuje. Codiaeum flower nebo Croton , popularita kvůli luxusní barvě listů. Má drobné bílé či žluté kvítky uspořádané do hroznu.


Péče a požadavky: rostlina je náročná na . Croton - unikátní rostlina, která vyniká mezi ostatními barvy jeho listů. Silný krásný strom nebo načechraný keř s jasně barevnými listy fantaskního tvaru může ozdobit nejen váš domov, ale také být .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky