středa 30. srpna 2017

Střih na pončo s kapucí

Kombinace bavlněné smyčky uvnitř a sametově jemného mikrovlákna vně zajišťuje jemnost a lehkost při skvělé absorpci. Pohodlný unisex střih s kapucí v . Vyrobena z měkké, na dotyk příjemné tkaniny. Prodloužený střih , potisk na rukávech a kapuci. Popis produktuSportovní pánská lehká bunda s kapucí. Hledání zboží: střih na šaty s kapucí.


Střih na pončo s kapucí

Materiál odolný proti větru a odpuzující vodu. Kapuce s vsazovaným límcem a zipem. Pokud nějaký střih opravdu hýbe světem těch, které mají šití oděvů jako hobby, tak je to. Pánský černý svetr Diesel. Svetr je upnutého střihu , má na sobě několik ozdobných pletených vzorů, tzv.


Svetr má kapuci , dlouhý rukáv a zapínání na zip. Velikost, Ramena, Rukávy, Obvod hrudi, Délka bundy. Střih na mikinu s kapucí ve vel. Přední díl je členěný , v horní polovině se nachází léga kde se pod ní ukrývá zip, v dolní polovině . Je to starý, klasický T střih. Dávejte si pozor,aby oba díly kapuce byly zrcadlově.


Formát : elektronický PDF Není určen pro komeční využití! Není možné zakoupit na dobírku, ani odloženou. Výškově odstupňované střihy v mnoha velikostech.


Mikina s kapucí , dlouhý střih světle šedý melír - bpc bonprix collection - koupit online - bonprix. Pre: fung114w4yzc Obchod . Tištěný střih od známé konstruktérky střihů - Jana Coufalová - FAZONETKA z Prodej. Elektronický střih na pánskou mikinu s kapucí , kterou si můžete ušít ve.


Teplá krátká zimní bunda s kapucí Je zateplená kvalitní syntetickou vycpávkou Má neodepínací kapuci s kožíškem a stahovacími šňůrkami Kožíšek na kapuci je. Dámská mikina s kapucí Raglan. Podrobný fotonávod a střih na ušití dětské softshellové bundy.


Bundička má kapuci bez možnosti oddělávání, aby se neztrácela ve školkách a školních šatnách . Moji specialitou jsou velké kapuce , které dělám moc ráda. Moje zákaznice je mladá duchem, ale oblékám všechny od mladých holek přes . Kabát sportovního střihu s kapucí , Bundy, Kabáty, Saka, vícebarevn, HOUSE. POZOR jedná se o střih s kapucí viz foto malinové a vanilkové barvy. Lehká dámská sportovní mikina polopřiléhavého vypasovaného střihu má podšitou kapuci s možnosti stahování, na předním díle celopropínací zip a dvě zipové . Hodí se jako horní vrstva.


Střih na pončo s kapucí

Jsme si jisti, že uspějete. ZAJÍMÁ MĚ VÁŠ NÁZOR: Uvažuji, . Originální dámská zimní bunda s kapucí , prošívaná. Zapíná se na zip a patenty. Odepínací kapuce má odepínací kožíšek a lze ji regulovat šňůrkou. Výšivka slezské orlice a potisk na zádech Dvě postranní kapsy a celopropínací zip.


Kvalitní provedení, pohodlný střih. Rovně střižená mikina s kapucí od Napapijri s velkým potiskem loga na přední straně. Doručení a vrácení zboží zdarma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky