pondělí 28. srpna 2017

Silikonove hadice na intercooler

Flexibilní silikonová hadice Samco Sport Standard. Silikonová hadice Samco Xtreme – intercooler. Intercooler kit Škoda Octavia I 1. Jsou tedy vhodné zejména pro. Tuning shop a autodoplňky pro tuning auta, sortiment který jinde nenajdete. Zde najdete jak produkty na míru, tak univerzální varianty hadic a trubek, které můžete pro svůj projekt potřebovat.


Silikonove hadice na intercooler

Globaltech - Čína Výrobci a dodavatelé silikonových hadic přizpůsobených zákazníkům se specializují na poskytování všech druhů velikostí a typů výrobků. Tlaková hadice , intercooler , turbo AUDI A ŠKODA OCTAVIA, SUPERB. T 180PS silikonové hadice na. Všechny výrobky ze silikonové hadice , které jsou vyrobeny ze silikonových. Roztržení: 6-3Mpa závisí na velikosti Pracovní tlak: 3-9Mpa závisí na.


Forge Motorsport silikonové hadice jsou vyrobeny z nejkvalitnějšího. Hadice na horkou vodu a chladicí kapaliny - silikonové tvarovky. Koleno silikonové pro chladící systémy u vznětových i zážehových motorů nebo tam, . Missing: intercooler Téma: Aky intercooler kupit( zvysenie vykonu)?


Silikonove hadice na intercooler

Nájsť zľavu silikónové spojky hot sale hadice prispôsobené farebné medzichladič chladiacej silikónovej trubice tu. Sme jedným z profesionálnych výrobcov . Určení: intercooler , turbodmychadlo,. Sací trubky (delivery pipes) intercooler - sání. Black vystužená silikónové púzdra pre leteckú turbo nainštalovaný na všetkých. Nainštalovaný na všetkých modeloch 16V (bez 8v) . Chcel som menit aj tenke podtlakove hadicky za silikonove ale k tomu som sa.


Obsahuje velký intercooler , potrubí, silikonové hadice a objímky pro správnou. Možná bych měl slovo do pranice. Na rozdíl od podobných intercoolerů z internetových aukcí, mají všechny námi . Blow-off, recirkulačný ventil, intercooler , hadice , sady potrubia pre. Doplnené sú o silikónové hadice využívané predovšetkým na spoje, ktoré . Sada hadíc TurboWorks na vodu.


Priama náhrada za originálne hadice k vodnému chladiču. Silikónové hadice TurboWorks vystužené vláknami sú .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky